Reklama

Reklama

Detektiv Mike Hammer

(seriál)
  • USA Mike Hammer, Private Eye
USA, (1997–1998), 18 h 39 min (Minutáž: 43–44 min)

Hudba:

Eric Allaman

Hrají:

Stacy Keach, Shane Conrad, Shannon Whirry, Kent Williams, Peter Jason, Malgosia Tomassi, Rebekah Chaney, Gregg Daniel, Karen Moncrieff, Greg Grunberg (více)
(další profese)

Epizody(26)

Recenze (4)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Průměrný detekivní seriál, který se snaží těžit z atmosféry starých Noir filmů. A za to si zaslouží hvězdu navíc;) ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Málokdo si už na tento seriál pamatuje, od doby kdy ho TV Prima vysílala naposledy uteklo už hodně vody, přesto ho mám celkem silně uložený v paměti, zejména asi pro jeho realističnost a právě tu obyčejnost. Mike Hammer není žádný James Bond, spíš bych ho přirovnal ke Columbovi, svoje případy neřešil pěstmi, ale chytrostí a důvtipem a to mám na tomhle typu seriálu rád. ()

Pavelpi

všechny recenze uživatele

Jedná se o můj oblíbený seriál.Představitel hlavní role Stacy Keach včetně perfektního dabingu mě docela dostal.Myslím,že tvůrcům se podařilo přiblížit se k detektivkám ve stylu čtyřicátých let v Americe.Seriál se mi líbí i proto,že tady není hromada mrtvol jako v nových detektivkách a i detektiv občas dostane nějakou přes hlavu.Není prostě superman jako někteří současní detektivové ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Seriál, který jsem celkem sledoval i když nenabídl více než jen průměrný zážitek. Ale atmosféra, kterou se chtěl přiblížit k starším dílům ze čtyřicátých let se tvůrcům občas dařila. Takže v sobě dílo přeci jen ukrývá něco navíc. ()

Reklama

Reklama