Reklama

Reklama

Nová dobrodružství Robina Hooda

(seriál)
  • Francie Les Nouvelles Aventures de Robin des bois (více)
Francie / USA, (1997–1999), 39 h (Minutáž: 45 min)

Hrají:

Matthew Porretta, John Bradley, Anna Galvin, Martyn Ellis, Richard Ashton, Christopher Lee, Richard Norton, Christopher Villiers, Robert Addie (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Robin Hood a jeho parta bojovníků, do níž patří krásná Mariana, mnich Tuck a malý John, okrádá bohaté a dává chudým. Bojují se zlem a stvůrami. Jejich největší nepřátelé jsou šerif z Nottinghamu a princ John. (darek kartac)

Recenze (9)

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

U zlaté Xeny a muskulaturního Herkula, kdo tohle vymyslel? Nedávno jsem šel kolem hračkářství, kde měli výjev sestavený z Lega. Byla to středověká edice zasazená do světa Robina Hooda. Situované to bylo do hodovního sálu a šlo o souboj Robina se šerifem. I přes nespornou umělost a vyumělkovanost této "scény" to bylo stokrát zajímavější, dynamičtější, akčnější, promyšlenější i procítěněji zaranžované než tato neskutečná chujovina. Červený Marianin "ohoz" mě ve snech straší dodnes. Nemám co bych více dodal. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jen proto, že Matthew Poretta, sociální to představitel zdejšího pokusu o kultovního anglického hrdinu, hrál vtipně Willa Scarleta v Bláznivém Příběhu Robina Hooda, dostane tenhle seriál jednu hvězdu, a ne to co si zaslouží. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ale nebylo to tak hrozné, až na děsivě upravené a nagelované (!) hlavní postavy. Občas to dokonce byla i zábava, trochu to připomínalo Hercula. ()

JohnRambo 

všechny recenze uživatele

Mne to pripomína tak krásne spomienky z detstva že by bol hriech odsudzovať to. Samozrejme dnes by som dal maximálne 1 hviezdičku :) ()

messiah odpad!

všechny recenze uživatele

Jo když člověk stoná, což znamená že celej den leží zavrtanej v pelechu a nudí se, kouká v TV na leccos. Ale občas je snad lepší ta nuda... ()

reccal 

všechny recenze uživatele

Náhodou, na základce jsem to žrala každé odpoledne:). Jedna hvězda za hlavního hrdinu, který byl fakt sympaťák, a druhá za snahu kříženou s nostalgií. ()

Reklama

Reklama