Reklama

Reklama

Rodina Addamsova

(seriál)
  • USA The Addams Family (více)
Komedie / Rodinný / Horor
USA, (1964–1966), 26 h 40 min (Minutáž: 25 min)

Tvůrci:

David Levy

Hudba:

Vic Mizzy

Hrají:

Carolyn Jones, John Astin, Jackie Coogan, Ted Cassidy, Marie Blake, Lisa Loring, Ken Weatherwax, Vito Scotti, Don Rickles, Rolfe Sedan, Felix Silla (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Addamsovi vážně nejsou typická rodina. Naopak mají požitek ze spousty věcí, které by 'normální' lidi zděsily. Gomez Adams je abnormálně zámožný muž a je schopen splnit každé přání své choti Morticie: ať je to pěstování jedovatých kytiček, nebo večeře při svíčkách na hřbitově. Ale lidé, kteří Addamsovi navštíví, nevypadají zrovna nadšeně z více jak dvoumetrového, smrtelně bledého komorníka Lurche, či jeho pomocné ruky (doslova), ale vůbec z celé téhle povedené rodinky... (ČSFD.cz)

(více)

Diskuze

AxelWers

AxelWers (hodnocení, recenze)

BMAJTZ

Addamsovci boli pôvodne točení vo farebnej verzii. Neviem či všetky epizódy. Pravdepodobne žiadna z nich sa nikdy nedostala do vysielania, ešte pred vydaním boli farebné epizódy prevedené do ČB formátu, zrejme z dôvodu zvýšenia morbidity.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

BMAJTZ

osobne pochybujem, ze existuje farebna verzia. Googlil si addams family color? Ak ano a bez vysledkov, tak je to jasne. Tie farebne foto mozu byt fakt len foto z pľacu a z natacania. Tie mohli byt kolorovane.

BMAJTZ

BMAJTZ (hodnocení, recenze)

V galerii jsem si vsimnul barevných ftografií. Celou dobu jsem měl za to, že je celý seriál černobíle. Nevíte kde se dá ta barevná sehnat?

na příspěvěk reagoval breeder, AxelWers

PeeSko

PeeSko (hodnocení, recenze)

Nenahrava tento serial niekto? prave to znova po neviem kolkych rokoch bezi na TV Fooor :) idealne v HD kvalite :D konecne by sa to mohlo skompletizovat :)

na příspěvěk reagoval breeder

PeeSko

PeeSko (hodnocení, recenze)

Nevie niekto ci sa u nas v buducnosti rata s vydanim DVD aj s svk dabingom? :) Predsa len v originale to vyslo a podla mna STV musi mat nikde vo svojich archivoch odlozenu nasu verziu ktora bezala v TV.

Johnnas

Johnnas (hodnocení, recenze)

perfektní úchylárna a k tomu ještě nezapomenutelný slovenský dabing :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

JayKay

JayKay (hodnocení, recenze)

Najlepšia verzia Addams family.....farebné sú už len doplnkové a nikdy nebudú siahať na verziu zo 64 so slovenským dabingom.

Související novinky

Addamsova rodina se vrátí

Addamsova rodina se vrátí

23.10.2020

Slavný režisér Tim Burton si poprvé v kariéře vyzkouší televizní tvorbu. A nevybral si k tomu žádný jiný projekt než kultovní Addamsovu rodinu. Nová verze seriálu z roku 1964, jenž se následně dočkal… (více)

Reklama

Reklama