Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První celovečerní animované dobrodružství Scooby-Dooa míří do našich kin a slibuje skvělou podívanou! Zjistěte, jak to se Scoobym všechno začalo a podpořte Záhady s.r.o. při řešení jejich nejděsivějšího případu! Film vás zavede na samotný začátek přátelství Scoobyho a Shaggyho a konečně na velkém plátně uvidíte, jak s mladými detektivy Fredem, Velmou a Daphne, založili dnes již legendární srandabandu Záhady s.r.o. Po stovkách vyřešených případů musí teď ale Scooby a jeho parta přijít na kloub nejprekérnější záhadě všech dob. Zločin totiž nikdy nespí a svět má brzy zakusit zlobu přízračného bájného psa Kerbera. Začíná napínavý závod s časem! Psapokalypsa je na spadnutí a prima parta brzy zjisťuje, že pravým klíčem k záhadě může být právě Scooby. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (75)

Toren 

všechny recenze uživatele

5/10. Fajn animák. Ale ne úplně dobrej Scoobyho film. Tvůrci sice dělají fanouškům radost odkazy a narážkami na starší projekty (ať už vizuálně, scénami, tak třeba zvukovými efekty), ale zároveň se snaží nový příběh posunout kupředu. A je to ke škodě. Záhady s.r.o. tu jsou jen z počátku a fakt, že je parta z velké porce scénáře rozdělena... prostě bolí. Stejně jako skutečnost, že se nový film snaží svést na vlně superhrdinů a nadpřirozených jevů. Tahle modernizace původní detektivní látce příliš nesedí. Škoda, neboť jinak je to slušná práce. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

V komentářích jsem četl názory jako "klasický Scobby Doo" a podobně, ale s tím absolutně nesouhlasím. Klasický Scobby Doo je úplně někde jinde než tato slátanina. Začátek ještě jde, dokonce je i vtipný, ale potom co se tam objeví ten rádoby akční hrdina, tak jde všechno do prdele. Ani mého syna to nebavilo a to Scobbyho žere - 20% ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak mě ukecala moje pětiletá dcérečka, ať se s ní podívám na novýho Scoobyho. Jako dítě mě kreslenej seroš docela bral, zfilmovanej už míň, ale animovanýmu celovečeráku jsem docela věřil. Já jsem na téhle partičce vždycky obdivoval, jak nám dokazovali to, že bubáci a strašidla prostě neexistujou a vždycky za tím je nějakej kokot v převleku. Začátek Scooba, kdy byli hlavní hrdinové ještě dítka, přesně ten náběh měl, ale tam to bohužel končí. Poslední dobou je nějako moc přesuperhrdinováno a bohužel se to nevyhlo ani Záhadám s.r.o.! Modrým Sokolem a mechanickým psem tuhle pohádku total zesrali! Za to nedám ani průměrnou známku. Ale jsem rád, že dceru to baví, té to hnusit určitě nebudu. 45% ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Scooby-Doo je klasika a jeho nová verze se snaží možná až moc jít s dobou. Z celé mytologie jeho univerza tak pobrali superhrdiny a další všemožné postavy a Scoob je tak ve výsledku obrovský mišmaš, který nestojí jen na vlastní značce. Když už dělali reboot, měli se soustředit pouze na základní partu a dát jim zcela nového padoucha a ne tu rvát někoho z jiné série. Samo sebou tu máme i hromadu popkulturních narážek na Netflix, DC, Harryho Pottera a další věci, což za mě coolness filmu opravdu nepřidává. Nevím no, v posledních letech se křísit staré značky Hollywoodu moc nedaří, měli by s tím radši přestat. 55% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Trojrozměrný Scooby Doo mi přišel méně potrhlý než jeho kreslení předchůdci, což je rozhodně plusovým bodem. V tomto případě nejde ani tolik o řešení záhad a demaskování padoucha, jako spíše o jeho pronásledování, přičemž se v popředí nachází trable mezi členy Záhad s.r.o. zažívajících menší vztahovou krizi. Vedle toho film představuje další zajímavou partu, která se také snaží dopadnout zlosyna. Příběhově obsahuje Scoob! několik zkratkovitých a scenáristicky divočejších míst, avšak já jsem se i přesto vesměs bavil a v závěru jsem se nechal i lehce dojmout. I když se jedná primárně o snímek pro mladší publikum, myslím, že obsahuje i místa, která osloví i dospělého diváka. P.S. Po zhlédnutí filmu se člověk už nikdy nebude dívat stejně na bowlingové koule. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (14)

  • Vůbec poprvé můžeme vidět Scoobyho bandu, když se seznámili jako děti. (Jirka.J)
  • První film se Scoobym, který se nejmenuje Scooby-Doo, ale jen Scoob! (Jirka.J)

Reklama

Reklama