Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První celovečerní animované dobrodružství Scooby-Dooa míří do našich kin a slibuje skvělou podívanou! Zjistěte, jak to se Scoobym všechno začalo a podpořte Záhady s.r.o. při řešení jejich nejděsivějšího případu! Film vás zavede na samotný začátek přátelství Scoobyho a Shaggyho a konečně na velkém plátně uvidíte, jak s mladými detektivy Fredem, Velmou a Daphne, založili dnes již legendární srandabandu Záhady s.r.o. Po stovkách vyřešených případů musí teď ale Scooby a jeho parta přijít na kloub nejprekérnější záhadě všech dob. Zločin totiž nikdy nespí a svět má brzy zakusit zlobu přízračného bájného psa Kerbera. Začíná napínavý závod s časem! Psapokalypsa je na spadnutí a prima parta brzy zjisťuje, že pravým klíčem k záhadě může být právě Scooby. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (3)

Trailer 7

Recenze (75)

drackula 

všechny recenze uživatele

Som obrovský fanúšik predlohy. Zbožňujem strhávanie masiek a legendárne “Rozdelme sa!”. Užil som si tak iba úvod a zopár momentov v závere. Inak ide o priemerný animák, ktorý deti pobaví infantilným humorom, ale fanúšikov predlohy tragicky unudí. Je to škoda, lebo remeselne je tento animák spracovaný kvalitne a bol tu obrovský potenciál na vybudovanie kvalitnej série, prípadne novej inkarnácie seriálu. 60% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $24,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $8,933,063Tržby za predaj DVD v USA $9,842,025║ Prvý 20 minút ešte v pohode ale potom to prepne na inú notu a ide to úplne do kelu. Strašne preplácané, mimózne, mimo misu, zívačka. /40%/ ()

Reklama

Topco 

všechny recenze uživatele

Nový animovaný Scoob postráda (mysterióznu a tajomnú) atmosféru seriálu a snaží sa nadbiehať súčasnému masovému vkusu so silenou superhrdinskou tematikou okorenenou o prvky z „Ja, zloduch“. Škoda. PS: nečakajte žiadne hlbšie konflikty medzi postavami, ktoré priniesol seriál Záhady s.r.o. z 2010/2012. 2,5* ()

Toren 

všechny recenze uživatele

5/10. Fajn animák. Ale ne úplně dobrej Scoobyho film. Tvůrci sice dělají fanouškům radost odkazy a narážkami na starší projekty (ať už vizuálně, scénami, tak třeba zvukovými efekty), ale zároveň se snaží nový příběh posunout kupředu. A je to ke škodě. Záhady s.r.o. tu jsou jen z počátku a fakt, že je parta z velké porce scénáře rozdělena... prostě bolí. Stejně jako skutečnost, že se nový film snaží svést na vlně superhrdinů a nadpřirozených jevů. Tahle modernizace původní detektivní látce příliš nesedí. Škoda, neboť jinak je to slušná práce. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak mě ukecala moje pětiletá dcérečka, ať se s ní podívám na novýho Scoobyho. Jako dítě mě kreslenej seroš docela bral, zfilmovanej už míň, ale animovanýmu celovečeráku jsem docela věřil. Já jsem na téhle partičce vždycky obdivoval, jak nám dokazovali to, že bubáci a strašidla prostě neexistujou a vždycky za tím je nějakej kokot v převleku. Začátek Scooba, kdy byli hlavní hrdinové ještě dítka, přesně ten náběh měl, ale tam to bohužel končí. Poslední dobou je nějako moc přesuperhrdinováno a bohužel se to nevyhlo ani Záhadám s.r.o.! Modrým Sokolem a mechanickým psem tuhle pohádku total zesrali! Za to nedám ani průměrnou známku. Ale jsem rád, že dceru to baví, té to hnusit určitě nebudu. 45% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (14)

  • První film se Scoobym, který se nejmenuje Scooby-Doo, ale jen Scoob! (Jirka.J)

Reklama

Reklama