Reklama

Reklama

Útěk z domu

(TV film)
  • USA Mommy Would Never Hurt You (více)

Obsahy(1)

Riley si nepřeje nic jiného, než se znovu sblížit s matkou a svou malou sestrou, které žijí v ústraní kvůli sestřině nemoci. Když si Riley uvědomí, že její sestřička možná vůbec není tak nemocná, jak se zdá, chopí se matka iniciativy a nic ji nezastaví, jen aby své dcery udržela po svém bohu navždy. (Filmbox)

Recenze (4)

1308boddah 

všechny recenze uživatele

Typické nudné béčko k ničemu co kopíruje nápady lepších filmů, ale odpad to úplně není. Sice si obě dcery jsou podobné asi jako slepice s krávou a matka k tomu pasuje jako koza, ale hlavní je, že mají všechny hnědé vlasy, tudíž jasná rodina. Pusťte si to když nebudete moct usnout, protože tohle uspí i toho největšího nespavce. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Ehm, thriller? No, jak už to bývá, tak v televizním zpracování je to spíš úsměvný pokus o cosi dramatického a napínavého. Ty herecké výkony byly otřesné, s matkou v čele. ()

Reklama

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Ono sa to chce strašne podobať na lepšie snímky, ale je to limitované...snáď všetkým. Od rozpočtu, cez hercov až po samotný príbeh. Stráta času. ODPAD! ()

shinbone 

všechny recenze uživatele

tak jako normální matky milujou svý děti, tak i psycho máma s poruchou osobnosti miluje svý děti, a oni ji.. akorát to vypadá takhle. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama