Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podplukovník Nancy Jaaxová, manželka a matka dvou dětí, má jedno z nejnebezpečnějších povolání na světě. Každý den je vystavena smrtícím virům, které zkoumá. (National Geographic)

Recenze (7)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Mna teda nepohltilo. Celkom to pre mna vystihuje to privolanie si vojenskeho kapitana... aby hodiny len necinne pozeral na mna, ako davam vzorky do centrifugy. Pravdepodobne nesledujem dalej. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zákeřný překlad distributora opět útočí… ty na ty názvy mají opravdu křišťálovou kouli. No nic. Vzhledem k tomu, že jde skutečná Nancy na natáčení spolupracovala, dává mi to naději na skutečně zajímavou podívanou. ()

yvona 

všechny recenze uživatele

Tak nejprve se v té krvavé hrudě šťourá v kanceláři na psacím stole a v civilu a pak dělají teprve takový cirkus se čtyřmi bezpečnostními zónami ve skafandrech. A k ruce si vezme zajocha, který snad ještě ani nemá dokončené vzdělání. To nedává smysl a otráví to hned na začátku. Celé to smrdí hrozným amatérismem a ještě ke všemu Margulies těžce přehrává. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý pojetí a hodně zajímavej start. Doufám, že se to dál nebude horšit a naopak to bude gradovat. Pokud se to nepokazí, mohlo by to bejt, jako Smrtící epidemie, ale s lepšíma možnostma na natočení a to by byla bomba. Držím pěsti a za první díl 4* a DOPORUČUJU ()

Reklama

Reklama