Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rusové na Měsíc dopravili první ženu, a tak musí Deke najít astronautky. (Apple TV+)

Recenze (16)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady jsem dal plný počet za děj na pokraji satiry a frašky. Velmi pěkně uchopený pohled na ženskou roli. Nelze jim skoro všem nefandit, každé pro něco jiného. Dobře napsané postavy! ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zabavna epizoda takmer zlahcujuceho typu, kde si pride na svoje hlavne zenske publikum a my "chrumkame popcorn" s uskrnom na tvaricke v rohu, aby ste ho nevideli. ;) V zavere som vnimal predzvest toho, co sa stane a som rad, ze to tam zaradili. Toto povolanie nie su "avengers" s prstom v nose. Moze byt. ()

Reklama

LuiCJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spomedzi prvých troch častí, táto je jednoznačne najslabšia. Niektoré herecké výkony mi prišlo mierne neprirodzené a neboli dotiahnuté až na takú úroveň, ako v predošlých dieloch. Pozitív sa tu však dá nájsť podstatne viac. Po vizuálnej ale hlavne dejovej stránke epizóda pekne rozširuje fiktívne vesmírne preteky o ďalší element - prvá žena na mesiaci. Epizóda s tým prináša zopár nových charakterov - všetko veľmi osobité osobnosti. Teším sa, ako to pôjde ďalej. ()

EasternJoe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufal jsem, že to bude lepší (méně komunistické) a bál jsem se, že to bude horší (ještě křiklavější, i když z toho konce ta agitace úplně řvala). Na druhou stranu, abych nebyl nespravedlivý, ve třetím díle (aspoň zatím) upustili od toho patetického příběhu s mexickou imigrantkou, aneb určitě to nemá, co do činění s DJT. Tři hvězdy jsou akorát, i protože chování, některých postav je v lepším případě nekonzistentní. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad nejlepší možný odklon v alternativní minulosti. Téma věcné, svižně natočené a moderně popsané tak, že je aktuální v sedmdesátkách úplně stejně, jako dnes. Takovéhle režijní a scenáristické nápady jsou jedna radost sledovat. Zároveň jde o vcelku rafinovaně vyobrazenou společenskou problematiku, která trvá už x století. To vše ve stále stejně cool retro hávu a se svěží partou neokoukaných kukučů. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Během pouštního survival tréninku mají dámy nafasovány batohy ALICE large, které však byly ve skutečnosti uvedeny do oběhu až cca tři roky poté. (Andy.)
  • Na začátku epizody jsou záběry z České republiky. Nejprve je vidět český nápis „Ostrava vítá první kosmonautku“ a následně jsou vidět záběry historické budovy Národního muzea a Václavského náměstí. (DonCarlos80)

Reklama

Reklama