Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ed, Gordo a Danielle se potýkají s prodloužením mise Jamestown. (Apple TV+)

Recenze (10)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K seznamu bodů, u kterých si nemohli pomoci a museli je tam narvat, přibyl posttraumatický syndrom válečných veteránů, prezidentský harassment, rákosková x liberální výchova dětí. Chybí terorismus a mlácení hlavou o kobereček, ale to se asi taky dočkáme. Taky čekám mladého Trumpa jako Luciferova bratra. Je to ale dějově a herecky velice dobré. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Psychárna na Měsíci. Přehrávání scének ze seriálu jako známka postupné ztráty příčetnosti je vtipná i děsivá zároveň. Technologicky prešlapujeme na místě a mohli bychom už potkat nějaké ty sověty. Scénky s lesbami jen zpomalují tempo. Snad někam provedou. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrat sme takmer neustale na stanici na mesiaci, kedy to nasej trojici, ale hlavne Gordovi zacina ist na mozog. Scena, kde si prerozpravavaju dialogy zo serialov je prefektna. Psychika v hajzli a zatial na Zemi vzorova "mamina planety" opat odmieta, rovnako ako tomu bolo pri snoch, vidiet vsetko zjavne. Tentokrat sa to tyka jej vlastneho syna. Zaver jej to opat "vysvetlil". Vyborna psychologicka cast. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama