Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Američtí astronauti a vedení NASA se připravují na novou misi s nepravděpodobnými partnery. Ellen kontaktuje dávnou přítelkyni. (Apple TV+)

Recenze (6)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vtipná interakce mezi USA a ruskými astronauty (kosmonauty), se všemi těmi prapodivnými způsoby, názory a ideologiemi, kterými mother Russia oplývá. Minimálně v tomhle případě trefa do černého. Zbytek je v podstatě jen nekonečné rozebírání vztahů, scházení a rozcházení, potažmo hledání sebe sama. Vesmír téměř žádný. ()

Reklama

LuiCJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádne rozbehnutá hlavná dejová linka, avšak neustále brzdená politickou korektnosťou. Do očí bijúce kvóty musí bohužiaľ súčasná hollywoodska produkcia spĺňať. Epitóm toho, na čom padá množstvo ambicióznych projektov. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cakali by ste nieco ine ako cringe, trapno a ine "divnosti" pri rokovani a spoznavani sa  s ruskou "delegaciou" pocas studenej vojny? Ja nie. :)) Inzinierske riesenie mladej mexicanky, opiteho rusa a chladnej inteligentnej sefky, je tak optimisticka a "zapadna" vecicka..... Rozhovor "sucasneho" a "byvaleho" bol tiez bizarny. Kvitujem, ze tvorcovia vlozili do hlav "vtedajcich" muzov nastavenie, ze si kocka mohla sama vybrat. :)) ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně zatím nejlepší díl druhé série, ale pořád nejedeme na plno. I když se mi seriál pořád líbí, není to takové nadšení jako v případě první řady a je to tak trochu zklamání. Doufám, že závěrečné epizody si pro nás připraví pořádnou nápravu, která v šestém díle přišla alespoň částečným nahlédnutím pod sovětskou pokličku. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Kosmonaut Stepan Petrovis Alexejev (Nikola Djuričko) v seriálu tvrdí, že před startem jako kosmonaut-kandidát držel v ruce Lajku. První skupina kosmonautů-kandidátů ale byla vybrána více než dva roky po startu Lajky... (Andy.)

Reklama

Reklama