Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles je animovaný crossover podle komiksu od DC Comics a IDW. Želvy Ninja přichází do Batmanova Gotham City zjistit, co plánuje Foot Klan a jejich vůdce Trhač společně s ligou Assassínů a Jokerem. Dokáží společně Batman a Želvy Ninja porazit nejzběsilejší lotry obou dimenzí? (Agent24)

Recenze (50)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane mimoriadne nahláškovaný crossover, v ktorom zdanlivo absentuje akékoľvek hluché miesto, no ani potom čo nabehli záverečné titulky som sa nedokázal zbaviť dojmu, že som sledoval iba obyčajný fanservis, kde sú všetky postavy plochými jednorozmernými figúrkami. A hoci ma samotné dianie miestami bavilo, vďaka svojej skratkovitosti, naivite a súčasne i preplácanosti (nadbytočný Arkham Asylum v tomto aspekte jednoznačne dominuje) nikdy vyložene nestrhlo. 70% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nejakčnější animák, co sem kdy viděl. Totální nahláškovaná šílenost, ze který se jedenácti z deseti comicsovejch fanoušků zatočí hlava. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Funguje to prekvapivo vyborne. Korytnacky ponukaju Batmanovmu vesmiru prijemne ozivenie a interakcie (akcne aj dialogove) medzi tymito dvomi svetmi su velmi zabavne (mikey vs alfred rulez). Problem mam (okrem tradicnej skratkovitosti DC animakov) akurat s pasazou v Arkhame, ktora je sice jednym obrovskym fan servisom ale zbytocne zdrzuje a je az moc preplacana. Skoda, ze sa do toho nenasolilo viac prachov a neslo to do kina. Ide totiz o najlepsi TMNT celovecerak. 8/10 ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Víc než zajímavej a jen tak akorát překombinovanej crossover nabízející příjemný fan-servis nejen pro zarytý komiksový nerdy. Chemie mezi Netopýřím miliardářem a ninja želvama z kanálu funguje na výbornou, no a kupříkladu takový Trhač zde konečně působí jako záporák z nehož jde strach a respekt; takže co víc si přát od televizní animovaný jednohubky.... PS: Batman jí pizzu? ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád korytnačky a ešte viac Batmana a za seba hovorím, že sa tento crossover vydaril. Nevedel som si predstaviť ako to bude fungovať, ale nakoniec to funguje lepšie ako som si myslel a navyše tu ma všetko svoje miesto. Batman, Batmobil, Batgirl, Robin, Alfred, korytnačky, vtipy, pizza, vynikajúci záporak Oroku Saki alias Shredder a nechýba priestor ani pre zloduchov s DC. Veľká spokojnosť. 90% - 5* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Za mňa super crossover, do dokonalosti tomu chýba len, keby to išlo viac na detského diváka a žánrovo na paródiu (ako napríklad crossover so Scooby Doo), kde by sa mohli tvorcovia viac vyblázniť. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Batman a Želvy Ninja: Nečekal jsem, že by zrovna tohle spojení dvou slavných komiksových hrdinů mohlo fungovat, ale opak je pravdou!:-) Je to neskutečná zábava s perfektními hlášky a nadupanou akcí! I když se však jedná o animák cílený především na mládež (proto třeba cítím slabší scénářskou linku), přesto musím zůstat u silných 4 hvězd. Ta zábavnost je dechberoucí:o)). ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Bitkoidní sekvence (jako vlastně celá akční kostra filmu) mě sice ubíjejícím způsobem nudily, ale jiskřivě živé želví kvarteto v interakci s Batmanem (a spol) je prostě parádní i ve chvilkách kdy už je to skoro protivné :) ..Má to říz, Batmanovy koutky se nezvykle zvedají(to už jde skoro proti kánonu :D ) a člověk prostě vnímá tu chemii... Klidně bych si dal něco kratšího a výrazně méně akčního se zaměřením čistě jen na ten poutavý charakterový ping-pong. ()

zlabus 

všechny recenze uživatele

Jako klluk jsem miloval TMNT, o chvíli později jsem se zamiloval do Batmana. Nesuďte mě, jsem jenom člověk. 90% (hodnoceno v rámci subžánru animovaných komiksovek) ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem všelicos. Od úplný blbosti po blbosti pro fanoušky. Jenže cowabunga! Ono je to vlastně přesně tak dobrý jak jen snílkům může napovědět název. Batman a jeho svět je takový jak ho známe. Želváci až na pro mě nepovedenou podobu taky. Nejvíc baví Majký společně s Robinem, kdy jejich hlášky dostanou i chlapa na prahu pěta30ky. Leo naštěstí neprožívá další vůdcovskou krizi a Donnie s Rafem taky klasika. Příběh je na pomezí mezi filmem pro dospělé a mladší ročníky. Oni jednu skupinu rozhodně neurazí. Nebýt toho, že jsem si na podobu želv musel dlouho zvykat, dal bych asi i to fanouškovskou pátou hvězdu. Takhle zůstanu na 4ech a 80 procentech. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Má to vtip, humor, batmana, ninja želvy, co víc si člověk může přát. Ale teď for real... Tento "film" si ze sebe nedělá nic víc než jen srandu. Je to akční, zábavné, šílené, úžasné... Batman je tam svůj, se svými perky, Robin konečně jako dítě, ninja želvy naprosto úchvatné a totálně jede Michelangelo, jedna z nejzábavnějších postav v "Batmanovských" filmech vůbec. "Mickey, press some buttons..........." Byla to jízda, která nemá logiku, je každou druhou minutu tématicky jiná a která prostě baví......... Koho tohle napadlo, smekám. :-) Ninja hey!!! 86 % ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Měl jsem obavy, že to bude taková vagínovina na zbytečné zabití času, ale, světě, div se, ono to opravdu funguje! A funguje to na jedničku! Drsná Batmanova aura smíchaná s želvíma hláškama a pizzou, spoustou výborné akce a šílenými schopnostmi mutagenu. Batman vs. Trhač jsou absolutní vrcholy týhle šílenosti. Doporučuju. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Malý mínus, že sa Batman = najväčší poker-face-ista v celom Gothame / Metropolitane dokáže usmiať a robiť pubertálnym smrtiacim želvám takého taťku. Divné... Hlavný plot bol... no... nie úplne mindfuck, ale ok, pretli sa dve totálne nesúvisiace univerzá, stretli sa Rash Gul so Shradderom, ok! Inak všetky turtle mali výborne napísané hlášky (slová monológy/dialógy nepoužívam schválne). Ale na Michelangelovi som sa smial obzvlášť. Výborný dabing, výborná anomácia, výborný prehajpovaný a zároveň vytupelý charakter. A teraz do mínusu. Arkham scéna... Joker, Bane, Harley, Freeze a ostatní boli tak očividne nelogicky použití, asi aby to zatraktívnilo tento - uznávam, že celkom odvážny - projekt. Samozrejme, že aj ja som sa potešil, keď som videl zrazu všetkých tých zloduchov pokope, ale po prvotnom nadšení sa zamýšľam, že "...Eh..." ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Od pročtení Snyderových jeptiščích story už mám žel na netopejra poněkud větší nároky. Tohle byli tedy spíš ti klasičtí želváci, které jsem sledoval jako špunt v TV, do kterých gothajský detektiv jako by omylem zabloudil. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Tohle mi vrátilo do doby VHS, kdy jsem sjížděl TMNT... no a zde je navic Batman a požehnaně jeho záporáků... Takže se ptám... What's not to like.... ()

Reklama

Reklama