Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Oblíbení ničemové z Nového Skotska nikdy nebyli kluci jako obrázek. Ale po posledním dílu 12. řady jim to někdo pěkně vykreslil. (Netflix)

Recenze (7)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní nálož nekorektního humoru a situací, na kterou je naroubována oku lahodící animace. Přičtěte si k tomuto všemu i barvité charaktery, které si zkrátka oblíbíte “na první dobrou” a dostanete skutečný klenot s vůni marihuany a nepřebernou studnicí kreativních nadávek. Právě tohle je totiž jeden z těch počinů, který Vás dokonale vtáhne a už nepustí. Chci víc! (Netflix) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trailer Park Boys vo svojej animovanej verzii určite zaujmú aj divákov, ktorý pôvodnú verziu tohto programu nevideli. Pomerne rýchlo som si jednotlivých hlavných hrdinov - Rickyho, Juliana a Bubblesa obľúbil a minimálne 3 epizódy boli doslova skvelé. Toľko k seriálu, teraz k úbožiakom z Netflixu. Naďalej vo svojich animovaných seriáloch pokračujú v urážaní ľudí bielej farby pleti, naďalej pokračujú v nenávisti iba k jednému vierovyznaniu a v tomto seriály sú aspoň pohlavné orgány protagonistov zakryté, ale...ale v seriály o dospievajúcich deťoch nie, takže každému je jasné, že liberálne hodnoty ktoré streamovacia služba vyznáva nútia aj jeho tvorcov k tomu, čo by tam sami nevkladali. V tomto seriály sa to ukázalo najmä v momentoch, keď sú doslova nasilu vtlačené urážky ľudí bielej farby pleti ale v 7 epizódach sa nič podobné nevyskytne, pretože autori sami na nejaký rasový podtext ani nepomysleli. V každom prípade sa spolu s F is for family jedná o jeden z najlepších animovaných seriálov z produkcie tejto streamovacej služby. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Nepochybne druhá séria bola slabšia ako prvá , dokonca aj film som videl a páčil sa mi viac alo tento animovaný seriál ak porovnám s výtvormi ako big mouth alebo hollow tak je určite niekde inde a zaslúži si tie 4 hviezdy. Posledné epizódy viac než dobré, známy fanúšik z LA velmi dobre poradil. 4* ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Animated Series, takže tvůrčí možnosti jsou vlastně nekonečné a je to znát. Je to šílenější, úchylnější a podstatně méně oblečené, než hraná verze. Překvapivě to ale i v této podobě funguje, epizody jako The Stanley Bong, Big Ho’s Carwash, či Hurricane Ricky, jsou v rámci žánru perfektní. Zaujme i netradiční epizoda z dětství, která připomene, jak to bylo se seznámením této šílené trojice. Na druhou stranu je tu i podprůměr jako například Space Weed. Hraná verze tedy vítězí, o tom žádná. 60% ()

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Tady už jsem se absolutně nebavil. Je to už trochu moc přehnané, původní seriál se dal tak nějak věřit uchycení v realitě, i když přehnané, ale tady se to posouvá o mnoho úrovní víc a dočkáme se tak věcí, jako utržení ruky, kastrace a podobných šíleností. Kouzlo původního seriálu bylo v tom, že se dalo téměř uvěřit existenci šílených protagonistů ve skutečném světě, minimálně v ranných řadách. Zde už by to nikoho ani nenapadlo. Nebyla by to ta nejhorší věc, ale je to navíc absolutně vyčpělé. Jen se tam pořád opakují hlášky a vtípky, z nichž mnohé zazněly už téměř před dvaceti lety a od té doby se silně ohrály a jejich neustálé opakování už nemůže pobavit. Sám hraný seriál už byl notně vyčpělý také, ale zde je to opravdu postavené jen a pouze na stokrát viděném a slyšeném. Překvapilo mě zároveň, jak tomu chybí nějaká kontinuita. Dřív jsem si to ani neuvědomoval, ale sotva zmizela návaznost mezi díly a staly se z toho jen epizodické šílenosti, tak to hned praštilo do očí. Už žádné očekávání, jak se dlouho budovaný plán na konci řady posere, nyní se vše musí vměstnat do čtyřiadvaceti minut a příště se jede od znova. Když se k tomu přidá, že to nevypadá nijak dobře a často ani nezní (zvukové vybavení asi nebylo z nejkvalitnějších), tak není sebemenší důvod, proč se na to dívat a proč to někomu doporučit. ()

Reklama

Reklama