Reklama

Reklama

Serengeti

(seriál)
  • Česko Serengeti - život v národním parku (více)
Trailer
Velká Británie, (2019–2023), 17 h 28 min (Minutáž: 58–59 min)

Tvůrci:

John Downer

Režie:

John Downer

Hudba:

Will Gregory

Hrají:

Lupita Nyong'o (vypravěč), John Boyega (vypravěč), Adjoa Andoh (vypravěč)
(další profese)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Nevídaný příběh afrických zvířat v proslulém národním parku z trochu jiného pohledu... Cyklus vychází ze skutečných dramatických osudů několika druhů pozoruhodných a obdivovaných afrických zvířat. O Africe se vypráví mnoho příběhů. Ale tentokrát si je naši filmoví hrdinové vyprávějí sami. Dramata se odehrávají v jejich světě. Během roku natáčení se jejich životy navždy změnily. Matky se snažily vychovat své potomky. Žárliví sokové svým chováním rozvraceli rodiny. Mláďata bojovala o přežití. A všichni procházeli zkouškami, které jim připravily přírodní živly, střídání ročních období, nebo si je zvířata způsobila navzájem. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

webino 

všechny recenze uživatele

Neskutočne strhujúce,akonáhle jeden diel začne,sledujete aj s otvorenými ústami a nenávidíte reklamu a ten čas čakania na ďalší.Kamera BBC bola vždy o míľové kroky napred a tu niet o čom.Neskutočné zábery -strihy s viedo volavkami doplňujúce príbehy ktoré sledujete,akoby ste zvieratá považovali za hercov,ale tu je to živelné,prirodzené premiéra bez skúšky.Hudba zvuky špičkové. Vrelo odporúčam a mali by dať aj možnosť 5 hviezdičiek aspoň plus lebo 5 je málo :) ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Serengeti je, okrem iného, ďalším príkladom toho, že pokiaľ chce človek dnes zhliadnúť prírodopisno-dokumentárny seriál tej najvyššej zaručenej kvality, tak jedine len od tejto produkcie, česť výnimkám. Tentokrát sú do toho zakomponované aj príbehy vybraných živočíchov, ktorých tvorcovia familiárne pomenovali, ale čo je hlavné, opäť natočili novými geniálnymi zábermi, pri ktorých je fascinujúci pocit sledovať, kam sa až dajú posunúť hranice. Úžas, ktorý si zaslúži viac pozornosti. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Nádherné, úchvatné, dechberoucí. Fantastické záběry. Klasický 100% standart od BBC, které na to tentokrát šlo zase trochu jinak... Tohle si nižší známku prostě nezaslouží. Zato vyšší klidně. Paráda. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Nádherné záběry, přelety nad přírodou, někdy i smutné příběhy. To vše přináší tento dokument, ze kterého je jasně poznat, že autor má zvířata rád. Slast pro oči. ()

Galerie (231)

Reklama

Reklama