Reklama

Reklama

Phil Collins: Paris Live

(koncert)
  • Velká Británie Phil Collins: Live and Loose in Paris
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 1998, 90 min (Alternativní 75 min)

Muzikantská hvězda světového popu. Phil Collins se v roce 1994 přestěhoval do Švýcarska, aby zde mohl žít se svou přítelkyní Orianne Cevey. Collins (nar. 1951) se od dětství zajímal o herectví, první soupravu bicích dostal ve dvanácti letech. Založil skupinu Gladiators, ale hledal něco jiného. Když zjistil, že Bill Bruford opouští kvůli univerzitě skupinu Yes, vyhledal manažera Tonyho Smithe a ten ho upozornil na to, že „nějaká“ skupina Genesis hledá hráče na bicí. Při jejich konkurzu se utkal s patnácti hráči na bicí a byl okamžitě angažován. Autora celé řady hitů ve vlastní interpretaci, lákaly možnosti velkoorchestrálního zvuku a živá, spontánní produkce. Vlastní skladby a hity Genesis tvoří v nových aranžmá repertoár Collinsova orchestru. Dospělá hudba pro vyspělé posluchače. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

sepp 

všechny recenze uživatele

Solskjaer: I ty inteligente, ze tys to ani nevidel? Vzdyt tohle je asi nejlepsi koncert bozskyho Phila... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hudbu Phila Collinse jsem vždy považovala za obstojnou s několika dobrými songy. Ale koncert "Paris Live" mě naprosto nadchnul, strhnul, uvedl mě do ohromné pohody a skvělé nálady. A nejen mě - moji mamču (tehdy skoro padesátnici) to dostalo ještě víc. Super písně, nenásilná, zábavná choreografie, spousta energie... všechno jednoduše skvělé, nejlepší koncert, co jsem kdy na TV obrazovce viděla a slyšela. 95% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nádherný koncert. Moje pocity můžou vystihnout jen některá anglická slova for example: incredible, amazing, wonderful ! ()

buldock 

všechny recenze uživatele

Vynikající koncert Phila Collinse plný skvělé hudby , světel , komediálních vložek a perfektního zvuku nahrávky! 92% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Nejspíš to nebude koncert, na který budu vzpomínat i za pár let, ale vytknout mu toho jde fakt málo. Zazní ty největší Collinsovy hity a to nadšení všech hudebníků na pódiu je prostě nakažlivé. 7/10 ()

Blondak80 

všechny recenze uživatele

jeden z nejlepších koncertů, co jsem kdy viděl, má naprosto všechno, akci, pohyb, komedii a především naprosto úžasnou hudbu. Tenhle koncert vás rozpohybuje, ať chcete nebo ne... ()

bagger95 

všechny recenze uživatele

Nástup je pozvolný a pomalejší, po chvíli se ale hudba rozjede na plné obrátky a začíná ta pravá energická jízda. Mohl by Collins vůbec zklamat? Záznam novějšího koncertu "Finally... The First Farewell Tour" je ale po všech stránkách lepší a silnější podívanou. ()

Reklama

Reklama