Reklama

Reklama

Kevin Hart: Irresponsible

(pořad)
Stand-up / Komedie
USA, 2019, 60 min

Režie:

Leslie Small

Účinkují:

Kevin Hart
(další profese)

VOD (1)

Recenze (10)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ja som sa bavil. Po množstve priemerných stand upov od mojich obľúbencov toto potešilo. Nie je to jeho najlepší stand- up ale niektoré jeho príbehy sú skrátka super. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Hart je takový zlatý standart. Nedosahuje samozřejmě sofistikace takového Davea Chappella, nebo rovin osobních zpovědí jiných komiků, ale jeho humor probleskne s trochou moudrosti, a většinu času je to jen komediální situace ad absurdum z rovin obyčejného života bohatého černocha. Ale má to skvělej ponor, neuvěřitelně rychle se ponoříte a než se nadějete, je konec a to u ostatních show nemám. Segment se schováváním zbraní na různých místech nebyl ani tak vtipný svými vtipy, jako spíš svým "nekonečným" opakováním. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart bývá zařen mezi nejslavnější komiky jako jsou Gervais, Louis CK, Seinfeld atd. Obávám se ale, že v jeho případě jde pouze o schopnost naplnit stadion nenáročným humorem. V jeho stand-upu nenaleznete žádný unikátní styl, kterým by vynikal. Je to všechno takové obyčejné. Pokud jste fanouškem luxusních stand-upů Gervaise či Louise CK, tohle je úplně jiná soutěž. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Po jisté chvíli mi začal lízt na nervy ... hlavně když řval jedno slovo víc a víc a měnil jen tón ... či jak to popsat ... Radši ho snesu ve filmu než tady ... je ho moc ... ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Na to jak ho mám rád mě tedy dost zklamal. Nejen, že ty jeho historky nebyly uvěřitelné, ale přišlo mi to celkem jako humor nasilu. ()

Astonko 

všechny recenze uživatele

Zasmial som sa raz či dvakrát aj to ku koncu, čo je na hodinový stand-up dosť zlé. Večné opakovanie sa a vysoký hlas mi dokonca po čase liezli na nervy a mal som tak pocit, že to celé trvalo minimálne 3 hodiny. 2.8/10 ()

panki9922 

všechny recenze uživatele

S hodnotením prestrelím, pretože pasáž kde K. H. popisoval ukrytie zbraní v dome ma proste dostala, šiel som do kolien. Nie je to tzv. clean comedy, Hart používa nadávky, veľkoplošné obrazovky, svetlá, hudbu jedna radosť. Taký Bill Burr, Louis C. K, Seinfeld a ďalšie súčasné či minulé esá toto absolútne nepotrebujú a sú aj bez toho skvelí. Ale, tento konkrétny stand-up, mi v tento konkrétny moment prosto sadol, takže nemôžem inak. ()

cyndaquil 

všechny recenze uživatele

Proste milujem vystúpenia Kevina Harta. Dokonale sadol môjmu zmyslu pre humor a aj keď What Now? ma dostalo do záchvatu smiechu častejšie, ani tentokrát nezostal svojej povesti nič dlžný. Výborná show.  Hart skrátka vie ako sa robí stand up. ()

Reklama

Reklama