Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendární houslista Jan Hrubý oslavil sedmdesáté narozeniny. K této příležitosti mu byl uspořádán koncert, na který přijala pozvání celá řada muzikantů spojených s jeho bohatou životní cestou. Vznikla tak ojedinělá událost, která je bezpochyby nevídaným a unikátním hudebním zážitkem. (Česká televize)

Recenze (4)

progression 

všechny recenze uživatele

Skvělá přehlídka mnoha Osobností, které stárnou jako víno, své (hudební) poslání si náramně užívají a svoji náladu i nesporný hudební um velice úspěšně přenášejí na diváky/posluchače všech generací. "Variace na renesační téma", "Špejchar blues" a spousta dalších pecek, ale hlavně báječné pohlazení po duši pro všechny jejich příznivce, ale zdaleka nejenom pro ně. Jen houšť a větší kapky, ve společnosti neustále "masírované" negativními zprávami je tohle jeden z nejlepších letkvarů optimismu. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Jan Hrubý nestárne. Je mu sedmdesát, vypadá na osmdesát a stejně vypadal už v devadestých letech, kdy jsem se s ním poprvé setkala. Jak je vidět, cigaretový kouř a alkohol konzervuje. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Neskutečná krása! Kromě Jana Hrubého potěšili všichni přítomní, škoda, že Špejchar blues už nemohl zaznít s kytarou Radima Hladíka. Na loňském koncertu pana Hrubého v našem městě s ním hráli Ondřej Fencl (klávesy, kytara) a Sean Barry (keltská harfa). Jan Hrubý během koncertu nepronesl jediné slovo, věnoval se pouze svým housličkám. Zážitek! ()

Reklama

Reklama