Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neznámí lidé s různými životními osudy – šofér limuziny, manželé před rozvodem, policista, prostitutka, mladí, čerstvě oddaní novomanželé a hotelový manažer -- hledají před nadcházející bouří útočiště v zapadlém motelu uprostřed nevadské pouště. Brzy je kdosi začne po jednom zabíjet. Jak vzrůstá napětí a hosté začnou jeden druhého podezřívat z tajemného vraždění, s překvapením zjistí, že je ve stejnou dobu na stejné místo vůbec nepřivedla náhoda... (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (715)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Počas daždivej noci uviazne, z rôzných zdanlivo nesúvisiacich dôvodov, niekoľko ľudí v odľahlom, postaršom motely niekde uprostred Nevady. Jeden po druhom tam za záhadných okolností začínajú zomierať násilnou smrťou. Úvodných šesťdesiat minút som myslel, že to bude len ďaľší z radu neoriginálnych vyvražďovacích horrorov. Lenže ono sa to odrazu zmenilo na veľmi zaujímavý psychologický thriller. "Identita" je film s dobrou réžiou, kamerou, hercami a naozaj prekvapujúcim rozuzlením. **** ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Skvělý psychologický thriller, který nás zavede do jednoho malého motelu o deseti návštevnících, kteří vlastně ani nejsou návštěvníci. Nastává boj o přežití a vyhraje jen ten poslední přeživší. Pro mě docela originální film, který vrhá zajímavý pohled na rozpolcenou osobnost šíleného vraha. Bavil jsem se a netušil jsem o co jde až do konce. Skvělá zábava s děsivou kulisou. Strhující momenty a mnoho prožitků pro diváka. Bravurní herci, skvělá režie, děsivá atmosféra. Báječné.. 90% ()

Reklama

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Asi největší překvapení letošního roku. Film kterému k dokonalosti chybí přece jenom trošku vychytanější konec. Film vám námětem lehce připomene 10 malých černoušků, ale opravdu jen lehce. Je to ten druh filmu, kde nic není, jak se na první pohled zdá. Ale na rozdíl od Femme Fattale tu vše funguje podstatně lépe a pointa (pointy) zde působí velmi věrohodně. Obsazení je vynikající. John Cusack jako obvykle nezklamal, Ray Liotta mi kupodivu nelezl na nervy. Musím vyzdvihnout brilantní atmosféru filmu, která je většinu filmu dost hustá a přesto se velice často našlo nějaké místečko pro vychytaný hlášky a že jich není málo. Věřím, že během pár let by se z tohoto filmu mohla stát slušná kultovka. Hodně moc silné 4*. 90% jak vyšitých, které možná po dalším shlédnutí ještě zvednu. Pár věcí jsem prostě dost dobře nepochopil. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

- šel jsem po schodech k nám, a potkal muže co tam nebyl, ani dnes tam nebyl ten muž, ach, kéž by zmizel navždy už- Kdo je to? S kým teď mluvím? Vrah nesmí přežít!.... Jsme svědky vyvražďovačky se zajímavým podtextem. Dobrá atmosféra osamělého motelu, noc, bouřka, zvláštní skupina lidí a mrtvoly. Ale nejdůležitější v tomto filmu je pointa! Co s vámi provede ona. Mě to teda neodbouralo. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Setkání postav = špica. Likvidace postav = špica. Atmosféra by se zprvu dala krájet a odpočet pomocí klíčů mi skutečně nejednou připomněl knihu "Deset malých černoušků", kterou považuji za jednu z nejNEpříjemnějších vůbec. Po šokingu týkajícím se těl (no more spoilers ;-)) nicméně dochází ke zlomu a kvalita jde dolů. (Jakmile začněte tušit, odkud vítr fouká, tak už to není ono, ale to platí vždy a všude.) A myšlenka / pointa jako taková není špatná, jen mi, vzhledem k dalšímu (tentokráte už opravdu finálnímu) šokingu, přijde maličko děravá.;-) ()

Galerie (81)

Zajímavosti (17)

  • Na otázku "Kam vezl policista vězně" důstojník odpoví, že do Carson City. Ve stejném městě se odehrávala část filmu Con Air (1997), ve kterém John Cusack také hrál. (SG-1)
  • Celá jména postav z hotelu zní: Edward "Ed" Dakota, Samuel Rhodes, Paris Nevada, George York, Alice York, Timmy York, Larry Washington, Caroline Suzanne, Virginia "Ginny" Isiana, Lou Isiana a Robert Maine. (HappySmile)
  • Několik filmových kritiků si všimlo podobnosti Identity s fiktivním filmem "The 3", o němž se mluvilo v Adaptaci. (HappySmile)

Související novinky

Zemřel herec Ray Liotta

Zemřel herec Ray Liotta

26.05.2022

Ve věku 67 let zemřel herec Ray Liotta, známý například z filmů Mafiáni, Identita, Kokain nebo Země policajtů. O smrti herce informoval server Deadline, podle kterého herec zemřel poklidně ve spánku.… (více)

Co chystá režisér Logana?

Co chystá režisér Logana?

10.06.2017

James Mangold zabodoval už Identitou, Walk the Line nebo Vlakem do Yumy, kariérní vrchol ale slaví až letos díky Loganovi. Jelikož se jedná o Jackmanovu rozlučku se samotným Wolverinem, od začátku… (více)

Thriller s přísně utajenou zápletkou

Thriller s přísně utajenou zápletkou

29.02.2008

Hvězda extravagantní série HBO Tudorovci Jonathan Rhys-Meyers nezanevřel ani na účinkování v celovečerních filmech. S jeho jménem je už nějakou dobu spojována do současnosti přenesená adaptace… (více)

Reklama

Reklama