Reklama

Reklama

Pronásledovaný

(seriál)
USA, 2002, 7 h 42 min (Minutáž: 42 min)

Hudba:

Mark Snow

Hrají:

Matthew Fox, Russell Hornsby, Lynn Collins, Michael Eklund, Robert Knepper, Pauley Perrette, Zachary Quinto, Rebekah Hoyle, Jessalyn Gilsig, Ken Marino (více)
(další profese)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Bývalý policista Matthew Fox, který se nyní vydává na dráhu soukromého detektiva. Po nějakém čase začne zjišťovat, že má schopnost vidět a mluvit s mrtvými zavražďenými přízraky, které ho prosí, aby šel řešit kde, jak a proč umřely a kdo zatím stojí. (wOOzIe)

Recenze (5)

wOOzIe 

všechny recenze uživatele

Matthew Fox si zas projednou vybral dobrý seriál. Když sem poprvé zapl, zpočátku jsem myslel, že jsou to Ztraceni, které běží na AXN o něco dříve. Seriál má výbornou atmosféru a Dobrou zápletku. Sem tam nějaký až nadpřirozený jev film rozhodně nekazí, naopak přidává ještě více na atmosféře. Alemusím říct, že opravdu hodně dělá Matthew Fox , který roli hraje uplně užasně, už ve Ztracených ukázal svůj um a zde jen potvrzuje své herecké schopnosti.. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Mám sice ráda mysteriózní, strašidelné příběhy, ale tenhle seriál prostě nemá šťávu. Některé díly vcelku zajímavé, jiné nudné, celkově takový lepší průměr. Mathew Foxe nijak zvlášť nemusím, ale odvádí slušný herecký výkon. 60% ()

numan 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se svalnatý krasoň Matěj Liška ze Ztracených opravdu snaží do roztrhání těla a občas mu i slza ukápne na mužnou chlupatou hruď, vycepovanou pravidelnou docházkou do posilovny, tak nějak to není ono. Nejvíc jsem si při tomhle seriálu asi užil hudbu Marka Snowa (X-Files, Millenium atd...) - aspoň tam, kde se ozvou táhlé melancholické tóny, typické pro jeho soundtrackovou produkci, které si tak dobře rozumí s tajemnou atmosférou plíživého děsu. Jenže Frank Taylor prostě není Frank Black a to, že "vidí mrtvé lidi", je sice hezké, ale na celý seriál to nestačí. Suma sumárum další kriminálka s duchařskými prvky, co nijak nevyčnívá z průměru. ()

Unrealik 

všechny recenze uživatele

Seriál, ze kterého šlo vytěžit mnohem více - soustředěním na "zlého ducha", pátráním po dítěti, větším zapojením duchů. Takhle je z toho často jen obyčejná, slabá detektivka. A rovněž ani nepotěší, že seriál nemá konec. ()

Reklama

Reklama