Reklama

Reklama

Mork & Mindy

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1978–1982), 39 h 35 min (Minutáž: 25–50 min)

Hrají:

Robin Williams, Pam Dawber, Conrad Janis, Tom Poston, Robert Donner, Jonathan Winters, Jim Staahl, Corey Feldman, Scott Marshall, Jay Thomas, Barry Van Dyke (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(94)

Obsahy(1)

Mork (Robin Williams) je mimozemšťan ze vzdálené planety Ork, který byl poslán na Zemi za účelem výzkumu chování pozemšťanů. Přistane v městečku Boulder v Coloradu, kde se seznámí s Mindy, ke které se i nastěhuje a která se mu snaží přiblížit naše "podivné" pozemské chování. (Sofia)

Recenze (5)

Sofia 

všechny recenze uživatele

Seriál proslavil Robina Williamse, jehož mimozemšťan Mork vyniká vynikající mimikou a schopností parodovat a napodobovat všechny okolo. Jeho poněkud excentrické mimozemské chování (sedí na hlavě, pije prstem, vzruší se dotekem na zápěstí) doplňuje jeho oblíbené slovo "shazbot", což by se hezky česky dalo přeložit jako "do háje". Seriál rozhodně pobaví, i když se některé vtípky časem opakují. ()

danecek24

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - cena (1) - 36. ročník (za rok) 1978 - *Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Robin Williams + nominace (1) - 37. ročník 1979 - Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Robin Williams ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál už mám jen hodně matné vzpomínky. Když nepřečtu tady od uživatele rotel, to nanu-nanu, ani si nevzpomenu. Je to nezvyklý seriál určitě, ale na Robina Williamse víc jsem otevřel oči až u filmu Dobré ráno, Vietname, jako asi každý z nás. ()

rotel 

všechny recenze uživatele

Videné dávno, pradávno v maďarskej televízii.Na tento seriál mám len tie najlepšie spomienky.Nanu-nanu. ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Dávno tomu, kdy jsem zbožňovala tento seriál, zejména Robina Williamse. Škoda, nakonec zklamal. Myslím Robin, ne seriál. Krátkoepizodní seriál o emzákovi, který se seznamuje s životem na Zemi a každý díl posílá své zprávy Orsonovi, co se naučil o lidech. Vyniká Williams jako komik. ()

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Zemřeli Robin Williams a Lauren Bacall

Zemřeli Robin Williams a Lauren Bacall

13.08.2014

Dvě hollywoodské legendy během dvou dnů? Smutnější týden letos filmový svět ještě nezažil a snad už ani nezažije. Nejdříve jsme přišli o třiašedesátiletého komediálního génia Robina Williamse, který… (více)

Reklama

Reklama