Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

MELODY 

všechny recenze uživatele

Filmy mívají slabiny, to je známá věc. Tenhle je ovšem hříčka přírody, slepenec slabin. Chybí byť jen náznak příběhu, herecké výkony hanebné (je dost těžké hrát, když není co), někteří jedinci nadbyteční (ještě pořád přemýšlím, k čemu tam byla potřeba Verešová)... Ani nevím, zač jsem vlastně přidělila tu jednu hvězdu. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Když by to nebylo širokoúhlé, tak při přepínání programů narazit na tohle, nemám absolutně šanci poznat, že se nejedná o nějaký díl Ulice či Ordinace a že jde o kinofilm. Opět obsahově prázdné, jako celá současná česká kinematografie. Pouze sled scének bez nějaké stěžejní kostry pořád dokola znovu a znovu a znovu, že už je neskutečně ubíjející, to psát. Nuly na pozicích režisérů, nuly na pozicích scénáristů a herci, kteří byť v sobě něco mají, se pod vedením těch nul taktéž stávají nulami. Natáčení českých filmů (komediích obzvlášť) by už mělo být postaveno mimo zákon. ()

Reklama

Tominni 

všechny recenze uživatele

Po nepovedeném filmu Špindl by mě vůbec nenapadlo, že může vzniknout Špindl 2 a ........ono se stalo a bohužel je to ještě o něco slabší než ta jednička. Znovu zde chybí nějaký příběh nebo nosný motiv, takže sledujeme spíše seriálové střípky proložené sem tam nějakou písničkou, takřka celou. Ta hvězdička je za ty krásný Krkonoše, jako reklama na lyžování by to šlo, ale to je tak všechno. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Šel jsem do tohoto filmu s tím, že bude logicky ještě horší než jeho předchůdce, a tvůrci mě rozhodně nezklamali. Ve snímku se objevilo mnoho mně známých ale i úplně neznámých tváří a dost mě překvapilo, že jedinou herečkou, která se snažila podat i nějaký herecký výkon, byla Anna Čtvrtníčková. Ta mě navíc dokázala několikrát pobavit grimasami typickými pro jejího otce, na rozdíl od ní mě scénárista nerozesmál ani jednou. Dokázal mě jedině v jednom momentu přivést v úžas, ano, byla to ta chvíle s fantastickým lékařským zákrokem, po němž se dostavil pocit štěstí ze záchrany lidského života. WTF??!! No a sledovat "hereckou hvězdu", která si po celou dobu dokázala udržet výraz nadopované ovce, to byl zážitek sám o sobě. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, u jedničky jsem se bavil královsky. Tady nezůstal kámen na kameni. Teda krom Katky Klausové, nádherná herečka, pojítko s jedničkou a strčí ji tady jen na 10 minut. Děj to nemá opět skoro žádný, což o to, jen jsem se chtěl pobavit. Ještě bych to chápal, když by tohle vzniklo po koronavirusové krizi, nacpat tady co nejvíce herců, aby si po karanténě něco vydělali. Fiala tu herectvím dost připomíná Vetchého, na kterého asi nebyly peníze, nebo je odmítl. Peroutka je sympaťák ale přehrává a moderování mu jde líp. O Hrachovcové ani nemluvím, tam jsem vymačkal tlačítko fast forward. Kohák s Pavláskem hrají svůj standard. Rímského jsou plné dokumenty, reklamy v rádiu, čekal jsem, že jim u stolu začne vyprávět o druhé světové. Nosek už zas ta podivná nebo teplá role. Navrátil taky nepředvádí nic nového. Bendová s Verešovou ani nic hrát nemuseli. Vágnerová má určitě na víc než hrát trochu hloupou.. Aspoň Skamene to ještě zachraňoval. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • Hlášku „Lvi žerou první“ používá Vémola často ve spojení s MMA. (Duoscop)

Reklama

Reklama