Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem nečekal, že to bude horší než předchozí díl, ale byl jsem nemile překvapen. Už v prvních deseti minutách jsem tušil, že tento film budu nesnášet a na konci se moje tušení naplnilo. Příběh a všechny jeho dějové linie jsou nudné a postavy nejsou ničím zajímavé. Prezentace je hrozná, film vypadá hrozně lacině jakoby ho natáčeli mobilem a radši ani nebudu zmiňovat otřesný střih. Herecké výkony byly všechny špatné, ale zároveň jsem to od této herecké soustavy měl asi očekávat, všichni to jsou B-listoví seriáloví herci, kterým se na velkém plátně prostě nedaří. Navíc mi film vůbec nepřišel vtipný, většina pokusů o humor byly neskutečně trapné. Ani hudba se mi nelíbila, většina z ní byla melodramatická a nevhodná. 0/10 ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Scénář hrozný, od opravdu divných pasáží, přes ženský kult, až po nelogičnost kdy postavy kterou hraje Oldřich Navrátil, kolem nahlášené zraněné dívky. Herecké výkony byli děsné zejména u středně důležitých rolí, Hrachovcová by se hodí tak maximálně do sitcomů, ještě by jí snad člověk věřil ten kult, ale zbytek moc dobře nehrála. Kolikrát mi přijde, že herec zahrál špatně, ale režisér byl líný scénu zopakovat. Celkem ušla kamera zejména co se venkovních záběrů týče. ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Šel jsem do tohoto filmu s tím, že bude logicky ještě horší než jeho předchůdce, a tvůrci mě rozhodně nezklamali. Ve snímku se objevilo mnoho mně známých ale i úplně neznámých tváří a dost mě překvapilo, že jedinou herečkou, která se snažila podat i nějaký herecký výkon, byla Anna Čtvrtníčková. Ta mě navíc dokázala několikrát pobavit grimasami typickými pro jejího otce, na rozdíl od ní mě scénárista nerozesmál ani jednou. Dokázal mě jedině v jednom momentu přivést v úžas, ano, byla to ta chvíle s fantastickým lékařským zákrokem, po němž se dostavil pocit štěstí ze záchrany lidského života. WTF??!! No a sledovat "hereckou hvězdu", která si po celou dobu dokázala udržet výraz nadopované ovce, to byl zážitek sám o sobě. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Už jedničce jsem dal jednu hvězdu pouze za paní Polívkovou a toho psa u dvojky tak hodný nebudu a jasný odpad. Pokud existuje nebe a peklo tak věřím tomu, že v pekle se hříšníci musí dívat 24 hodin na Špindl a Špindl 2 a poslouchají do toho sračky od Kabátů a Klusa. Na začátku jsou nám představeny hlavní postavy v pořadí ženská na plastické chirurgii co je zamilované do doktora co jí slíbil, že se rozejde s manželkou a bude s ní a kecal jí dále teploušský nagelovaný muzikant bez práce a jeho přítelkyně spisovatel s dcerou (co za celý film ani jednou nenapíše ani jednu větu asi má fotografickou paměť) a jeho nová přítelkyně , která chce s ním děcko a na závěr a skupina ženských co zde jde na jakýsi relaxační kurz. Takřka všechny postavy jsou na zabití (vede ta skupina ženských větší pipiny , aby člověk pohledal) následovaná hnusnou Hrachovcovou (když jsem ji viděl prvně říkal jsem si co to je Asiatku tam) a vše to završuje oplzlý Kohák a jeho sexistické vtipy (pochopil bych to třeba v Snowboarďácích nebo Prcičkách tady ne) a dalo by se pokračovat. Verešová je zde tak minutu řekne na vrátnici, že se jmenuje Verešová a má rezervaci a už se neobjeví (by mě zajímalo kolik za to dostala) a postavy člověka nezajímají. Kdyby ta holka na konci chcípla dal bych i tři hvězdy jelikož by na to mohl být navázaný zvrat, že tu přítelkyni spisovatele by to stmelilo a měla s ním pak konečně to dítě a on by napsal knihu o její smrti a životě, ale to režiséra nenapadlo. 5 procent za postavu Elišky, která jediná působí přirozeně, těch 2 kurev v tom bordelu a cca 2 vtipy co se povedly (dýchání penisem a že jeden chlap vypadá jak debil ze všech stran) a jednu vtipnou scénu (chlastající psycholožka). Snad ta sračka nevydělá a někoho nenapadne natočit trojku. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Po nepovedeném filmu Špindl by mě vůbec nenapadlo, že může vzniknout Špindl 2 a ........ono se stalo a bohužel je to ještě o něco slabší než ta jednička. Znovu zde chybí nějaký příběh nebo nosný motiv, takže sledujeme spíše seriálové střípky proložené sem tam nějakou písničkou, takřka celou. Ta hvězdička je za ty krásný Krkonoše, jako reklama na lyžování by to šlo, ale to je tak všechno. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • Hlášku „Lvi žerou první“ používá Vémola často ve spojení s MMA. (Duoscop)
  • Natáčení probíhalo především ve Špindlerově Mlýně a od dubna 2019 taktéž v Praze. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Reklama

Reklama