Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do psychiatrického sanatoria Sluneční dvůr nastupuje nový pacient. Je jím středoškolský profesor češtiny Robert Kilian, trpící depresívní neurasteníí, která se u něj projevuje chorobnou nerozhodností. Jeho největší problém momentálně je, že neví, jestli se má oženit se svou dívkou. Brzy se seznamuje s ostatními pacienty, léčebným řádem i zdravotnickým personálem. Ti se zase seznamují s ním a jeho okřídlenou větou Pojďte, budeme na sebe hodní! Za dobu pobytu se u Kiliana vystřídají tři terapeuti, z nichž každý má naprosto odlišné léčebné metody: první je zastáncem terapie zdravým vzduchem a psychodivadla, další se naopak pokouší vzbudit v pacientovi zdravý vztek. Nakonec přichází mladá doktorka Březinová, a ta Roberta neodolatelně přitahuje (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Nebylo to vůbec špatný. Sice jsem nepochopil, co tam v recenzích mele belldandy  o Passerovi, ale tím si tu roztomilou hříčku z léčebny nebudu kazit. Tři a půl.

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Tohle není film, to je terapie, aspoň pro lidi, kteří v tomto suverením drzém světě o sobě cítí pochybnost. Pochybnost o sobě je známkou pokory a tím pádem i cestou úcty k druhému (pokud ten druhý není hulvát, omezenec, hlupák nebo vše v jednom)

Reklama

Reklama