Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Barnaby a Maxine Pierceovi se chystají na svatbu syna Benjamina do Kalifornie. Maxine ale zvažuje možnost, že by se s Barnabym dala rozvést, protože má pocit, že svého muže již nemiluje. Na dlouhou cestu z Connecticutu se Pierceovi vydávají na starým rodinným autem, které má Benjamin dostat jako svatební dar. Město po městě, míli po míli si Barnaby s Maxine oživují momenty z jejich bouřlivé minulosti, vzájemně prožité chvíle i tragickou smrt mladšího syna Christophera. Dlouhá cesta z východního na západní pobřeží je příležitostí přijít na to, co se mezi nimi pokazilo, a snad i najít způsob, jak si znovu porozumět a možná se do sebe znovu zamilovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Dale 

všechny recenze uživatele

Road movie nikdy nemajú nejaký strhujúci dej, ale mňa toto putovanie manželskej dvojice celkom bavilo. Nechýbajú zaujímavé vedľajšie postavičky, u ktorých sa cestou zastavia, no hlavnými ťahúňmi sú skvelí Dreyfuss a Davis. Vďaka nim som sa ani na chvíľu nenudil. ()

kobras5 

všechny recenze uživatele

A mně se to i líbilo ač to podle hodnocení tak nevypadá... samozřejmě člověk od toho nečeká nic závratného, když to je film pro televize a podle toho to také vypadá, že se zde zázraky nedějí a dalo by se tomu spoustu věcí vytknout. Všechno zde působí takovým rychlým dojmem, že mimo hlavní dvojky se pořádně ani nezakoukáte do rolí ostatních, což podle mě celkem dost filmu ubírá, protože pro mě právě ta hlavní dvojka nebyla nijak zvlášť sympatická, abych to nějak výrazně prožíval s nima. Možná bych přidal do kategorií i komedii, která by zde byla asi oprávněná, protože některé vtípky stály za to, ač ne všechny diváky zaujmou. Podle mě na jedno podívání dobrý film, vícekrát těžko koukatelné. 40% (viděno česky). ()

Reklama

Reklama