Reklama

Reklama

Dexterova laboratoř

(seriál)
  • USA Dexter's Laboratory
Animovaný / Rodinný / Sci-Fi / Komedie
USA, (1996–2003), 28 h 36 min (Minutáž: 22 min)

Série(4) / Epizody(78)

Obsahy(1)

Dexter je geniálny chlapec. Vo svojej izbe má za knihovňou tajné laboratórium s najmodernejšou technikou, ktorú si aj sám vyrába. Jeho pokojné rozmýšľanie a pracovanie však narúša jeho nadmieru hlúpa sestra Dee-Dee s deštruktívnymi sklonmi. Svoje laboratórium preto musí pred ňou často chrániť, zároveň nesmie dopustiť, aby sa o ňom dozvedeli jeho rodičia. A aby to všetko nestačilo, musí občas aj odolávať útokom svojho vedeckého soka Mandarka. Byť géniom veru nie je med lízať. (pivo)

(více)

Recenze (109)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Dee-Dee, how did you get into my laboratory????!!!! Nechápu jak jsem na tenhle seriál mohl zapomenout. Vždyť je stejně geniální jako sám Dexter (ne ten úchyl z hraného seriálu;)) - šikanovanej čtyřokej zakrslík, kterej si není schopnej zavázat tkaničky, a proto nosí boty na zip:) Ale je to super, jestli jste pár dílů viděli, musíte Dee-Dee (a její baletní kámošky Mee-Mee a Lee-Lee) nenávidět. A když už je řeč o superhrdinech - Super Monkey vzešla přímo z Dexterovy laboratoře:) Ale je pravda, že něčemu se zasměje jenom dospělák. A možná, že o to více si zaslouží přinejmenším 90%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už tenkrát jsem tušil, že tohle je supr úspěšnej oblíbenej seriál na Cartoon Network, a to mi bylo dvanáct a čuměl jsem na to v angličtině, a bavilo mě to i když jsem tomu houbeles rozuměl. Kupodivu ani po těch letech to neztrácí na zábavě, ale fakt je, že těch seriálů zrovna na Cartoon Network byla celá várka, stačilo si vybrat, i když Dexter patřil mezi ty nejlepší. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat že já fandil vždy spíš Dee-Dee :o).Ale jak říká Gemini něčemu se zasměje asi jen dospělák. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Příjemný seriál na který se vždy rád podívám. Trochu mě ale překvapuje umístění v TOP 200 seriálů na CSFD. Zas taková bomba to není, myslím, že by si to zasloužily jiné seriály. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Pět hvězdiček nedám, protože Kráva a kuře nebo Ren a Stimpy jsou přece jen ještě srandovnější, ale i tak je to extratřída současné animované grotesky, kterou, jak už tu bylo napsáno, správně ocení jen dospělý divák. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

9 / 10 Vynikajúci animák, ktorý by som sa nebál označiť nálepkou INTELEKTUÁLNY. Pre mňa jednoznačne to najlepšie, s čím som sa kedy na stanici pre deti stretol, a jediný skutočný dôvod, prečo by som si bol za Cartoon Network ochotný priplatiť po tom, čo nám ho zrušili. O to viac zamrzia neskutočne odfláknuté neskoršie série, ktoré originálu nesiahajú ani po pleseň na päte. Hanba!!! ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Najradšej spomínam na tú časť keď bol Dexter šikanovaný. Deň po dni chodil so strachom do školy, čo mu dnes tí parchanti vyvedú. Ale keďže je to hlava chytrá a ruka šikovná postaví si mechwarriora a ide sa na na vendettu. Celé je to tak dobre nazvučené, že som prosťe telku úplne vypeckovať a susedia museli mať dojem pozerám o pol piatej nejaké sci-fi. Za desať minút ma donútili tvorcovia úplne sa sžiť s osudom úbohého intelektuála, znenávidieť tých troch spratkov a vyvolať príjemne hrejivý pocit a dokonalé satisfaction. Škoda že Cartoon Network zakódovali. Keby som bool Dexter tak by som si to odkódoval. ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Dee Dee: Uh, Dexter? Sorry to wake you... ||| Dexter: You mean like you did the last 20 times? ||| Dee Dee: Well, I went into your lab, see? And I pushed a button... ||| Dexter: Oh, you mean like you did the last 20 MILLION times? ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Genialni, bezchybny serial se spoustou pokulturnich narazek a vyhrocenymi scenami ad absurdum. A k tomu vedlejsi serie s Monkey a mymi daleko oblibenejsimi Justice Friends - Valhallen a Major Glory jsou proste spicka :) ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Výborný animák. Nezabudnuteľný, svieži, zábavný, aaaaa hlavne vtipný. Najviac ma však dostala jeho sestra Dee dee, a tie pokusy OMG, škoda, že Dexter je len vymyslený. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Uuuuu what this button do? Ach škoda, že na CN začali dávať rôzne podradné rozprávky, ktoré nestoja za nič.... Na tomto som sa nasmiala aj keď som tomu nerozumela.. Občas ma štvalo keď išla časť s tou opicou a Major Glory ale dalo sa to prežiť. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem sledoval jako malý. Velká sranda. Ségra mu to pořád kazí. :D Opravdu parádní animovaný seriál od Cartoon Network. :) ()

Reklama

Reklama