Reklama

Reklama

Powerpuff Girls

(seriál)
  • Česko Raketové holky (více)
USA / Hongkong, (1998–2005), 29 h (Minutáž: 19–26 min)

Tvůrci:

Craig McCracken
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(78)

V městečku Townswille bydlí tři dívky naprosto rozdílných povah. Každá z nich je obdařena nějakou zvláštní vlastností. Vzájemně se tak velmi dobře doplňují a v boji s nepřítelem vytvářejí silný tým... (TV Prima)

Recenze (44)

elliniass 

všechny recenze uživatele

"...so once again, the day will be save for real, thanks to the Powerpuff Girls... " Nikdy jsem tenhle seriál vlastně neviděla v češtině, což je možná i dobře, protože si umím představit český dabing. Dle mého trochu "surově" nakreslené, občasně moc násilné a uřvané. Přesto jsem ty holky měla hrozně ráda a možná ještě víc záporňáka Mojo-Jojo (...opička s přehnaně velkým mozkem a s ještě přehnanějšími výbuchy vzteku? Geniální...). ()

Potjoc odpad!

všechny recenze uživatele

Jako malému už jenom ten nádech seriálu mi dal domněnku, že to bude můj neoblíbený pořad, kvůli možnému realistickému násilí, krve, a nechutných vtipů, aniž bych tehdy pochopil obsah pořadu. V 2008 jsem se na to koukal ze zvědavostí, ale nebralo mě to. Hlavně mě tam pohoršila ta scéna, kde malé holky mluvili sprostě. Ano, bylo to vypípané, ale ta představa, jestli v originále to nechali necenzurované. ()

Reklama

Zalost 

všechny recenze uživatele

Dnes už klasický seriál, který ale pro svou infantilní kresbu čelí mnohé kritice. Tři malé holčičky, obdařené superschopnostmi, musí bránit své město před snůškou superpadouchů. Ať už je to skvěle nadabovaný zelený superinteligentní opičák Mojo Jojo, nebo třeba Him, ztělesnění zla, které má zdá se potíže si rozmyslet, zda je mužem či ženou. Úroveň humoru vysoká, ale jak už jsem psal, animace se pohybuje kolem průměru. Na druhou stranu má svůj styl a to je taky plus. ()

Bila_pani 

všechny recenze uživatele

Sugar... spice... and everything nice. The City of Townsville! Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů mého dětství. Nechápu, že mi jako maličké nikdy nepřipadal divný HIM - jinak taky transsexuální démon s klepety, podvazky, vysokými (určitě latexovými) kozačkami a bradkou. A ten jeho hlas a to echo... Powerpuff girls, why don't you come in here SO I CAN KILL YOU!! ()

uiu 

všechny recenze uživatele

A já ten seriál na Cartoon Network měla ráda. Dnes frčí na Jetixu Špionky (Totally Spies) a my měli v dobách dětství Powerpuff Girls. Kdo by nechtěl být super holka se superschopnostmi a bojovat proti zločinu? Někdy to bylo ale fakt kruté a krev a zuby lítaly všude kolem, ale je to můj seriál dětství, na který nedám nedopustit. Mojo Jojo rulezzz! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama