Reklama

Reklama

Powerpuff Girls

(seriál)
  • Česko Raketové holky (více)
USA / Hongkong, (1998–2005), 29 h (Minutáž: 19–26 min)

Tvůrci:

Craig McCracken
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(78)

V městečku Townswille bydlí tři dívky naprosto rozdílných povah. Každá z nich je obdařena nějakou zvláštní vlastností. Vzájemně se tak velmi dobře doplňují a v boji s nepřítelem vytvářejí silný tým... (TV Prima)

Recenze (44)

Eddard 

všechny recenze uživatele

Roztomilé... na to jak dětsky a infantilně to na povrchu vypadá, řekl bych, že pro úplně nejmenší to zase není. Je to taky z velké části parodie na nejrůznější (super)hrdinské snímky - zde je docela zajímavé srovnání s The Incredibles... Celkově patřili tyhle tři holčiny k tomu nejlepšímu co mi Cartoon Network dal. 70% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Kýčovitá comicsovo superhrdinská verze seriálu Charlieho Andílci, aspoň mi to tak přišlo. Pokud jste pozorně sledovali Bladea II, Scud se na ně dívá při práci na autě, když Blade přiveze Whistlera:) Pochází ze stejné dílny jako Dexter's Laboratory, ale jeho vtipnosti zdaleka nedosahuje. Kýčovitá superhrdiny parodující roztomilost je zde hlavním heslem, a zaslouží si 60%. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Absolutně špičkový anime seriál, jeden z mých nejoblíbenějších vůbec. Překonává u mne i takové kulty, jako je např. japonský Berserk apod. Desítky dílů plných neuvěřitelně vtipných, absurdních nápadů, neustálá akce, dinamika, rychlost a spád střídá pohodové chvilky jako by z běžného života. Holčičky se potýkají jak s šílenými monstry těch nejroztodivnějších druhů, tak s běžnými životními problémy, které zná jistě každý z nás. Celé město Townswill si žije vlastním životem se všemi svými klasickými postavami, jak hodnými, tak zlými ... a pokud divák sleduje jeden díl za druhým, úplně pochopí ten úžasný vtip, nápady, svět a také jednoduchou kresbu, která je čistě účelová a nechápu, jak si někdo může myslet, že je amatérská. Právě takhle to bylo naschvál myšleno a tvořeno pro celý dojem ze seriálou. Absolutní bomba, u které jsem často smíchy dostával záchvaty a padal pod gauč. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

8 / 10 Podľa môjho skromného názoru nadpriemerný animák, ktorý dokáže strhnúť svojím svižným tempom, na seriál pre deti nadpriemerne vypečeným dejom a príjemným vizuálom. "A city of Townsville... IS UNDER ATACK!!!" Ach jo, to boli časi... ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Fuzzy Lumkins a Mojo Jojo jako záporáci neměli chybu. Téměř všechny díly byly téměř HARDCORE, na to že se jedná o rodinný seriál, pro teenagera ideální blbůstka. 2** a půl, ale dětem bych to nikdy nepustil. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tuhle bandu animovaných holek jsem nikdy nijak extra nemusela, i když jisté kvality jim rozhodně upřít nemohu. Alespoň ta animace a zajímavý vzhled:) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Bohužel jeden z mála novějších MTV seriálů pro děcka, který absolutně nechápu. Rozhodně bych jej nikdy nepustil svým budoucím (?) náctiletým ratolestem! Děti by si v ranném věku měly z něčeho vzít příklad, a ne čumět na podobné hovadiny, kde trojice nevinně vypadajících děvčátek dělá bordel jako parta ožralých surovců. Kdyby to bylo směřováno ke staršímu publiku - OK; jinak silně nevhodné. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo ale práve časť s brokolicou mi utkvela v pamäti a možno práve vďaka nej brokolicu milujem. Pamätám si aj iné ale táto je asi taká najjasnejšia. A celkovo seriál nebol zlý ale po čase ma už nebavil.... bože a čo ten trápny názov, že Neporaziteľné sestry?! Originál z CN je originál a ja na to nedám dopustiť. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Seriál o partě roztomilých holčiček s nadlidskými schopnostmi, které vznikly během nepodařeného pokusu. Jako malý jsem to sledoval společně s Dexterem. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Tri mále hrdinky s neskutočne veľkými očami bojujú proti príšerám pričom zničia pár budov prípadne celé mesto. Najlepší seriál z produkcie Cartoon Network!!! ()

Suzie05 

všechny recenze uživatele

Když jsme ještě měli Cartoon Network tak si moc dobře pamatutju jak jsem těm třem borkám fandila. Opravdu se mi to krutě líbilo, zase bych se mrkla na nějaký díl těch drsňaček. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Blossom, Bubbles a Buttercup... To je trojka! Scény pro děti i pro dospělé (všichni se zasmějí)... Takhle kvalitní seriál mohl vytvořit opravdu jedině spolupracovník na Dexter's laboratory... A jako bonus pestrá paleta "záporáků". ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Tu tu turutu rutu...známa zvučka...pamätám dodnes, Townsville, 3 babenky a plno akcie v skvelom seriáli Cartoon Network... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Dost hrozná animace, příběh, nápad, vlastně tak nějak všechno. Proč tedy ty dvě hvězdičky? Jako malý jsem na tom někde na RTL nebo Pro7 ujížděl i v němčině a tak to nemůžu poslat úplně nízko. Taky se mi líbila barevná kompozice seriálu, protože připomínala moje milované Strážce vesmíru. 30% ()

Reklama

Reklama