Reklama

Reklama

Powerpuff Girls

(seriál)
  • Česko Raketové holky (více)
USA / Hongkong, (1998–2005), 29 h (Minutáž: 19–26 min)

Tvůrci:

Craig McCracken
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(78)

V městečku Townswille bydlí tři dívky naprosto rozdílných povah. Každá z nich je obdařena nějakou zvláštní vlastností. Vzájemně se tak velmi dobře doplňují a v boji s nepřítelem vytvářejí silný tým... (TV Prima)

Recenze (44)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Kýčovitá comicsovo superhrdinská verze seriálu Charlieho Andílci, aspoň mi to tak přišlo. Pokud jste pozorně sledovali Bladea II, Scud se na ně dívá při práci na autě, když Blade přiveze Whistlera:) Pochází ze stejné dílny jako Dexter's Laboratory, ale jeho vtipnosti zdaleka nedosahuje. Kýčovitá superhrdiny parodující roztomilost je zde hlavním heslem, a zaslouží si 60%. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně úchylný animák "nové generace". Není zrovna moc pro děti (nebo možná se změnily měřítka), lítá tu krev, zuby, přibývají monokly a otevřené zlomeniny. Triviální styl kresby a animace to všechno jenom podtrhuje. Opičák Mojo Jojo je moje oblíbená postava a taky Fuzzy Lumpkins, háklivý na svůj majetek (GET YOUR HANDS OFF MY PROPERTY!!!!), z tria mám jednoznačně nejradši naivní Bubbles (to je ta v modrém). Narozdíl od Dexter's laboratory od stejného autora mám Powerpuff girls rád. A ještě něco: tohle se musí vidět v ORIGINÁLNÍM anglickém znění. Je to naprosto nezbytná podmínka, ten seriál na tom stojí. ()

Reklama

Potjoc odpad!

všechny recenze uživatele

Jako malému už jenom ten nádech seriálu mi dal domněnku, že to bude můj neoblíbený pořad, kvůli možnému realistickému násilí, krve, a nechutných vtipů, aniž bych tehdy pochopil obsah pořadu. V 2008 jsem se na to koukal ze zvědavostí, ale nebralo mě to. Hlavně mě tam pohoršila ta scéna, kde malé holky mluvili sprostě. Ano, bylo to vypípané, ale ta představa, jestli v originále to nechali necenzurované. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Bohužel jeden z mála novějších MTV seriálů pro děcka, který absolutně nechápu. Rozhodně bych jej nikdy nepustil svým budoucím (?) náctiletým ratolestem! Děti by si v ranném věku měly z něčeho vzít příklad, a ne čumět na podobné hovadiny, kde trojice nevinně vypadajících děvčátek dělá bordel jako parta ožralých surovců. Kdyby to bylo směřováno ke staršímu publiku - OK; jinak silně nevhodné. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Absolutně špičkový anime seriál, jeden z mých nejoblíbenějších vůbec. Překonává u mne i takové kulty, jako je např. japonský Berserk apod. Desítky dílů plných neuvěřitelně vtipných, absurdních nápadů, neustálá akce, dinamika, rychlost a spád střídá pohodové chvilky jako by z běžného života. Holčičky se potýkají jak s šílenými monstry těch nejroztodivnějších druhů, tak s běžnými životními problémy, které zná jistě každý z nás. Celé město Townswill si žije vlastním životem se všemi svými klasickými postavami, jak hodnými, tak zlými ... a pokud divák sleduje jeden díl za druhým, úplně pochopí ten úžasný vtip, nápady, svět a také jednoduchou kresbu, která je čistě účelová a nechápu, jak si někdo může myslet, že je amatérská. Právě takhle to bylo naschvál myšleno a tvořeno pro celý dojem ze seriálou. Absolutní bomba, u které jsem často smíchy dostával záchvaty a padal pod gauč. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama