Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (91)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Dave Bautista se postupně vypracoval do škatulky mých oblíbených herců a tak mě dost mrzí, že všechny jeho poslední komedie zásadním způsobem prohučely, i z toho důvodu, že jich je méně a méně. Nejinak tomu bude u nového Špióna Petera Segala, ačkoliv mě zrovna tento film svou občasnou trapností celkem zklamal. V jistých momentech je ale zase překvapivě dojemný a vypravěčsky vyspělý...jen mě zkrátka příliš nesedlo, že je snímek hlavně parodií na parodie špionských filmů a alespoň v některých ohledech by se nemusel úplně shazovat. Ale celkem jsem se i zasmál, takže suma sumárum lehounce nadprůměrných 6,5/10. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemné a ne dětinské. Dave Bautista se rozumně soustředil na fyzické hraní a nesnaží se o Oskara, takže si úplně vystačí s kontrastem svojí postavy s okolím, přidá pár suchých hlášek, zamračený výraz a ono to stačí. Bavil jsem se dobře a pár vtipů je výborných, navíc malá Chloe Coleman je fakt talent. Takže i když je to předvídatelné, dobře to odsýpá, tak nějak mile a sympaticky. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Strnulý Bautista si prizval do partie deväťročné dieťa, pretože aj ono má vyššie IQ. Také detské krimi špionážne filmy, tam mi proste bude viac pasovať The Rock, pretože ten je aspoň trocha sympaťák a vtipný. Deťom do 12 rokov sa môže tento film môže zdať aj zábavný, ale ako hovorí Vxxx, vulgarizmy tu v takom prípade nemajú čo robiť. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Mezi filmama, kdy akční borec dělá babysittera, jde rozhodně o lepší počin. Akce je sice málo, ale je na poměry žánru obstojně nakroucená. Asi nepřekvapí, že je devítiletá Sophie místama nepřirozeně chytrá a vypočítavá, ještě se to však dalo akceptovat. Pobavilo několik vtípků, hlášek, popkulturních odkazů nebo narážek na klišé akčního žánru. Příběh je v rámci možností vcelku fajn, jen nemá čim překvapit a pár trapnějších infantilních momentů se v něm taky najde. Nicméně takovejhle námět se už líp natočit asi ani nedá než takhle průměrně. Třetí hvězda za akci a pár povedenejch vtípků. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedený odlehčený akčňák, kdy sympatický Bautista sype jednu hlášku za druhou za doprovodu skvělé Chloe Coleman, která je jednoznačně nejpovedenější postava celého filmu a spolu s Bautistou se postarají o ty nejvtipnější a nejpovedenější scény. Akčních scén mohlo být na můj vkus mnohem více, oceňuji však povedený soundtrack, svižné tempo a příjemnou atmosféru. Nevadila mi ani menší romantická dějová linka, nějaké emoce se také povedlo probudit, takže jo, za mě spokojenost, bavil jsem se královsky. 6/10. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama