Reklama

Reklama

Můj kámoš špión

  • USA My Spy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedený odlehčený akčňák, kdy sympatický Bautista sype jednu hlášku za druhou za doprovodu skvělé Chloe Coleman, která je jednoznačně nejpovedenější postava celého filmu a spolu s Bautistou se postarají o ty nejvtipnější a nejpovedenější scény. Akčních scén mohlo být na můj vkus mnohem více, oceňuji však povedený soundtrack, svižné tempo a příjemnou atmosféru. Nevadila mi ani menší romantická dějová linka, nějaké emoce se také povedlo probudit, takže jo, za mě spokojenost, bavil jsem se královsky. 6/10. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to trochu lepší než jsem čekal a ne zcela dobré. Je to velmi předvídatelné. Humor mě občas vyloudil úsměv na tváři, nebo dokonce rozesmál. Obyčejné jsou zápletky a díry ve scénáři. Dobré herecké výkony to už mezi mimořádné filmy neposunou. Příběh moc nefunguje jako drama. Přesto že je film okouzlující pro mladou generaci , je rychle zapomenutelný. Jediným jeho účelem je zábavně zabít 100 minut. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se poměrně dobře bavila, ale přiznejme si na rovinu, že ústřední zápletka, na které stojí celý příběh, je dost stupidní. Prvních deset minut filmu mě iritovalo natolik, že jsem měla sto chutí to vzdát. Záchrana přišla v podobě roztomilé Chloe Coleman a slušně hláškující Kristen Schaal, pak už jsem vzala na milost i bývalého profesionálního wrestlera Davea Bautistu, z něhož se nakonec vyklubal docela sympaťák. Díky svižnému tempu se dají odpustit trapné okamžiky, ale značnou předvídatelnost děje nějak nemůžu rozdýchat. (55%) ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Dost podobné Arnoldově Policajtovi ze školky, plusem je Bautista, který je sympaťák a umí si udělat legraci sám ze sebe, dále malá holka vyděračka a rozumné tempo. Romantická linka příliš netlačí na pilu a občasná akce jakž takž ujde. Vyloženě mi vadil dabing Kena Jeonga, absolutně nevhodný hlas a Bautistova parťačka byla taky zbytečně přes čáru. Celkem jsem se bavil. Slušné 3 hvězdy. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příliš se mi do filmu nechtělo, ale jakmile jsem zjistil, že film režíruje chlap, co dělal Trestnou lavici, tak jsem filmu dal šanci a jsem překvapen, jak dobré a zábavné My Spy nakonec je. Dave Bautista sice není nejlepší herec, ale má charisma a humor mu jde skvěle ( historka o ještěrkách a jeho tanec byl super). Kristen Schaal je sice hodně nesympatická ženská, ale je to takové správné nemehlo a příliš nepřekážela. A největším tahounem celého filmu je 11 letá Chloe Coleman, která je nejen neskutečně roztomilá ( už píšu papíry k adopci), ale taky výborně hraje ( Avatar 2 nebude náhoda!!) a díky ní je film i velmi dojemný a emocionální. Líbila se mi také hudba, fajn hlášky a vlastně i romantická linie má energický náboj a finální akční půl hodinka byla správně napínavá. Je zde i pár odkazů na špionské filmy, což beru také jako plus. Já se bavil královsky a My Spy je pro mne velké překvapení. Příběh***, Akce***, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí****.8/10. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama