Reklama

Reklama

Everwood

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (2002–2006), 64 h 1 min (Minutáž: 41–46 min)

Tvůrci:

Greg Berlanti

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Treat Williams, Gregory Smith, Emily VanCamp, Vivien Cardone, Chris Pratt, Tom Amandes, John Beasley, Sarah Drew, Jan Broberg, Sarah Lancaster, Marcia Cross (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(89)

Obsahy(1)

Nejenom ve velkoměstě žijí lidé. A všude je třeba zázraků medicíny... Everwood. Městečko v americkém Coloradu, půvabné místo, stulené v klínu Skalistých hor. Domov jedné z prvních oper v zemi, nejstarších zlatých dolů, třetí největší soutěže ve vaření s chilli – a od jisté doby i světoznámého neurochirurga a jeho dvou dětí. Neboť doktor Brown, velký a slavný doktor Brown, v jehož ordinaci si podávali dveře nejslavnější a nejvlivnější lidé státu, se po tragické smrti své ženy zcela nečekaně – a pro všechny zcela nevysvětlitelně – rozhodl opustit svou zavedenou newyorskou praxi a přestěhovat se na tenhle – sice krásný, ale přece jenom – konec světa. Marně si obyvatelé městečka lámou hlavu, co mezi ně onu světovou kapacitu přivedlo. Důvody tátova rozhodnutí neznají ostatně ani jeho nejbližší: dospívající Ephram a malá Delia. Je jim jasné jen jedno: od nynějška musí zapomenout na celý svůj dosavadní život a musí se pokusit přijmout za svůj domov Everwood… (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Deimos k tomuto seriálu (1)

Everwood (2002) 

TV/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 6/10/// +herci v čele s Emily VanCamp a Gregory Smithem, dále potěší Nora Zehetner, Sarah Drew a Sarah Lancaster, líbil se mi český dabing, a dějové linie mladších herců -naopak mě nezaujali některé dějové linie těch starších a především jsem si moc neoblíbil hlavní postavu, asi bych si s ním nerozuměl, rovněž mě celkem nudili epizody kde třetinu času zabral pacient a jeho problém, kdyby mě tohle zajímalo, pustím si čistě lékařský seriál, rovněž chování některých postav mě občas iritovalo (Amy, Dr. Brown)/// Kdysi, asi před 7 lety jsem zhlédl náhodně pár částí a docela pevně mi utkvěli v paměti. Tedy především Emily VanCamp. Od té doby jsem seriál chtěl vždy vidět. Až teď jsem měl tu možnost se podívat na všechny čtyři řady. A asi bych vydržel i pátou nebýt toho, že Everwood (první řadou především) mi připadal mírně zastaralí. Koncepčně jak seriál z druhé poloviny devadesátých let. Později se to zlepšilo, ale zase mi přišlo na mysl dojem, že nemají mnohdy moc o čem vyprávět. A pak taky některé dějové linky byly celkem naivní a obyčejné. A přitom jim byla dána velká váha. Opravdu vidět to před zmíněnými lety, dal bych o hvězdičku víc. Nejen že jako mladší bych si to víc užil, ale zároveň to tehdy byl ten nejmodernější a nejnovější seriál. Paradoxem však je, že můj otec tomuhle seriálu dal 5* a považuje ho za jeden z nejzajímavějších seriálů co v poslední době viděl./// Celkem 64%/// ()

Související novinky

Zemřel herec Treat Williams

Zemřel herec Treat Williams

13.06.2023

Ve věku jednasedmdesáti let zemřel americký herec Treat Williams, většině diváků známý zejména díky ztvárnění jedné z hlavních rolí v muzikálu Vlasy režiséra Miloše Formana. Smutnou zprávu médiím… (více)

A bude komiksové světlo!

A bude komiksové světlo!

01.11.2007

Konkrétní zdroje? Blesk a Zelená lucerna. A pozor, teď nemluvíme o chystané Justice League of America, jejíž členy jsou i Flash a Green Lantern. Strategie studia Warner Bros. je vskutku podivná.… (více)

Reklama

Reklama