Reklama

Reklama

Teleport Zovko

  • Chorvatsko Teleport Zovko

Obsahy(1)

O tom, jak funguje první chorvatský teleport, se na vlastní kůži přesvědčí rodina, která uvěří reklamě a chce se s jeho pomocí přenést na dovolenou. (Balkanfilm)

Recenze (4)

lena60 

všechny recenze uživatele

Je libo rychlý transport na rodinnou dovolenou? Kamkoli do Chorvatska? Pak jedině teleportem Zovko! Provozuje ho partička profíků k nezaplacení :-) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Mě tak strašně sere, že ustašovci jsou schopní do čtvrt hodiny narvat víc humoru, profesionality, nápadů a originality než celá česká kinematografie za rok. Parádní fóry na Chorvatskou společnost, pár lidí, víceméně jedno místo. No jo, když jsou někde kvalitní filmaři, to to jde snadno... 90% ()

dzira 

všechny recenze uživatele

„Po tolika letech, po tak dlouhém čekání, konečně u vás, konečně v Chorvatsku Teleport Zovko! Za čtyři vteřiny v jakémkoliv místě naši krásné vlasti…“ Film je inspirován skutečnou událostí :-) ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Pokud se letos nedostanete běžnou cestou do Chorvatska, zkuste letos jinou variantu… třeba Teleport Zovko. :-) Jde o chorvatský kraťas na ukrácení dlouhé chvíle. Pár dobrých narážek, dobré obsazení a … za pár dnů pravděpodobně zapomenu. Krátký komentář pro krátkometrážní film – tři hvězdy. ()

Reklama

Reklama