Reklama

Reklama

Make-up star

(pořad)
  • Velká Británie Glow Up: Britain's Next Make-Up Star
Reality-TV
Velká Británie, 2019

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomhle soutěžním pořadu plní nadějní vizážisté rozmanité výzvy. Výherce dostane šanci udělat kariéru ve světě kosmetiky. (Netflix)

Recenze (15)

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Jak nemám moc ráda reality show, tak tohle mě bavilo hodně a strávila jsem s ní dva večery :) Jedná se o soutěž, kde začíná 10 make-up artistů, kteří se chtějí prosadit a pod vedením Val Garland, což je MUA všech známých hvězd (Lady Gaga, Rihanna atd..) a majitelka firmy Lóreál, společně s Dominikem Skinnerem (MAC) splňují zadané kreativní výzvy - večerní líčení, fantazie, drag queen, perfekcionismus atd.. nejedná se tedy jen o sledování toho, jak kdo umí líčit, ale především je to celkově spíš jako sledování umělců a jejich představivosti. Zároveň se člověk dozví hromadu zajímavých věcí - proč se make-up posuzuje podle fotky a ne na modelce, proč se určité věci nanáší tak jak se nanáší a proč se preciznost zkoumá pod lupou. Jako sama soutěž, mě bavila i rozmanitost soutěžících, protože co člověk, to originál. Tohle je rozhodně odpočinkové, hravé, hezky se na to dívá a ještě se něco přiučíte. A já jsem si tady našla pár lidí, jejichž make-up tutoriály rozhodně stojí za sledování i na youtube :) ()

TheEvilTwin odpad!

všechny recenze uživatele

Z hlediska show a makeupů jistě fajn zábava k vaření, ale tahle propagace bandy LGBTQ retardů, u kterých se vysloveně musí za jménem a věkem uvádět he/him // she/her //they/them podle toho, jak se v dané chvíli tento svobodomyslný jedinec právě cítí, je jednoduše odporná a trapná. Díky, nechci. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Na to o co jde, je zpracovani a celkove ztvarneni tohohle "poradu" velmi obstojne a musim rict, ze me to v konecnem dusledku celkem i bavilo ikdyz anebo mozna prave proto je polovina soutezicich celkem crazy uz jen tim vzezrenim. ()

embecka 

všechny recenze uživatele

Konečne šou, v ktorej absentuje taká tá bulvárna súčasť - nemusíme pozorovať 10 súťažiacich, ako medzi sebou intrigujú, ale sledujeme ozaj ich schopnosti a šikovnosť. Fanúšikovia make-up artistov si rozhodne prídu na svoje. It´s a definitely ding dong! :) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

1. řada - Musím se přiznat, že mě až překvapilo, jak mě to bavilo. Pustila jsem si to spíš jako kulisu k jiným věcem. Samozřejmě některé úkoly mě bavily víc, jiné o dost méně. V posledních dílech jsem pak přeskakovala tu "omáčku okolo" a koukala se jen na výsledky. Vítěz mě nepřekvapil, mám pocit, že to k té osobě vedlo. Jo a - ding dong darling - mě taky bavilo. Příjemný, neagresivní koncept. Pokud milujete make-up, přidejte si hvězdičku až dvě. 3* 2. řada - Jela jsem spíš zrychleně a dívala se většinou jen na výsledky práce (a velmi pohledné modely). Finále bylo napínavé, dostali se do něj dva velmi silní soutěžící a já neměla tentokrát ani tucha, který z nich by to mohl vyhrát. Opět úžasné práce. 3* 3. řáda se neodlišuje od zbývajících dvou... když koukáte po x měsících, asi to stále baví. 3* Porotci: Val Garland, Dominic Skinner Moderátorky: Stacey Dooley, Maya Jama ()

Gienah 

všechny recenze uživatele

Mám pozretú 1. aj 2. sériu. Radosť a pobavenie pre umeleckú časť mojej duše. :) Samozrejme je to chvíľkami trochu naťahované, najmä keď sa porotcovia snažia vytvoriť vypätú situáciu a naťahujú rozhodnutie, ale podstatná časť je vytváranie mejkapu, a tak im to divák odpustí. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Plný počet, veľmi zaujímavá a vydarená britská reality competition show s veľkým počtom brutálne nadaných ľudí a len minimom drámy. Seriál si drží úroveň a nikdy sa neodkláňa od svojej hlavnej témy: umenia make-upu. ()

belinko odpad!

všechny recenze uživatele

Reality show, ktorá zaujme len tým najkontroverznejším, čo na ulici nájde. Dať tam 10 obyčajných heterosexuálov v teplákoch, jednalo by sa o koncept, ktorý by netflix ani netočil. Ale jakmile tam je gay, slepý, hluchý, transka a turbogay zmaľovaný jak semafór a riešia “moderné témy” transdženderu a ich ťažkého detstva, kedy boli šikanovaný a znásilňovaný, ľudia to bohvieprečo žerú. Buď som taký homofób, alebo len mám problém s tým, kam sa spoločnosť rúti, ale vadil mi tam aj ten brutálne prehrávajúci hipsterský gay rozhodca a tá stará.. ani nestojí za slovo. Aby som sa pozeral na geya, s viac napichanými perami jak Plačková, ako s 10cm nechtami maľuje iného geya - nehnevajte sa na mňa, ale to je koncept “show”, ktorú kľudne nechám prejsť okolo mňa. Nie, dík. ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Nejvíce mě bavily první dvě série, do dalších dvou už se začala vkrádat unylá reality show, zbytečně natáhli stopáž, přidali flashbacky a podobné nepotřebné kraviny. Nejvíc se mi líbí, že porotci jsou skutečně fér a nenechávají někoho postoupit dál jen protože je vtipný nebo má silnou osobnost. ()

Wolframia 

všechny recenze uživatele

Dříve lidé v cirkuse vyhledávali obludárium, dnes máme k tomuto účelu Netflix a jeho pořad Glow Up. Jedna hvězda, protože pohled na partu znetvořených politicky korektních zrůdiček je občas škodolibě uspokojivý. ()

zorrra 

všechny recenze uživatele

Az na niektore plackovite sceny,ktore mi prisli umelo vytvorene,to bolo super. Celkovo milujem vizazistov,to,co dokazu s makeupom,takze toto bola moja srdcovka. Tesim sa z vitaza,myslim,ze si to zasluzil(a). ()

Saxicola 

všechny recenze uživatele

Po váhání mezi 4 a 5 hvězdami dávám 85 %. Nejdřív nastoupí údiv nad vhledem do jiného vesmíru, kde si lidi nejsou jistí vůbec ničím - a už vůbec ne vlastním pohlavím, mimo jedné věci: že je strašně baví kreslit si po obličeji hovadiny. Takže jen bez hlesu zíráte a nechápete, co to jako sakra má bejt. Pak si na to zvyknete a začnete se strašně těšit na to, co jejich fantazie vyprodukuje a ruce dokážou udělat, a necháte se blaženě omývat světem, kde průserem kosmických rozměrů není omylem rozříznutá aorta nebo roztavený jaderný reaktor, nýbrž nesymetrické oční linky. Absolutně miluju oba porotce a navíc většinou vyhráli sympatičtí lidi, kteří si to fakt zasloužili. Co víc si přát? ()

Reklama

Reklama