Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V příběhu, který se odehrává v půvabných zákoutích malostranské Kampy, se opět setkáme s penzionovaným inspektorem Mrázkem (F. Filipovský), který nemohl vydržet na zaslouženém odpočinku a otevřel si soukromou detektivní kancelář. Jednoho dne je pověřen sledováním mladé a krásné paničky (H. Maciuchová). O tuto službu ho požádá starší manžel, údajný baron Merkatz (P. Kostka). Mrázek ale brzy zjistí, že i manželka dala manžela sledovat. Běžný, takřka banální případ. Nikdo zatím netuší, jaké je jeho pozadí. A ani pan Mrázek na jeho začátku neví, že stopy povedou k jednomu z největších pokladů... (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Filipísek to má na Kampě zmáklý, a ajdunktant Pešek se od něho u točenýho servírovanýho mistrem Větrovcem učí. Panička Maciuchová nenaplňuje adjektivum mladá, jinak ale není moc co vytýkat. Děj je jednodušší, je to barevné a Koky je zřejmě už pátý. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už začínám být pomalu zoufalý, abych mohl alespoň nějakému tomu dílu dát nadprůměrné ohodnocení. Tentokrát bude ale celkem zasloužené. Díky Mrázkovi jsem se i docela nasmál, ten starý šibal to v sobě prostě pořád má a pomůže vyřešit další případ. Hana Maciuchová byla pěkná ženská, až nechápu, jak ji mohl Adamíra okouzlit a ona si ho vybrala za životního partnera. Heřmánek i Kostka si taky nevedli špatně a mladý Pešek (jeho postava) byla taky k pousmání. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emeritní inspektor Mrázek opět v akci. Tentokrát má políčeno na vídeňáka Wolfa, odborníka přes diamanty v bravurní roli Karla Heřmánka. Tento díl je hodně odpočinkový a humorný s rozvernou hudbou Ivana Kurze. ()

evangelik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší díl celé série. I když osmdesátiletý soukromý detektiv, to je opravdu trochu moc i na film. ... Nežárlím, i když je moje žena (Maciuchová) mladá = 42 let, o sedm let mladší než P. Kostka... ()

Reklama

Reklama