Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žádné dobové agenturní zpravodajství asi nezaznamenalo průběh dvou kongresů, které se konaly bezprostředně po sobě – v hodinovém žižkovském hotelu Tichý a v elegantním prostředí pařížských hotelů a nóbl restaurací. V Paříži se sešla mezinárodní společnost policejních pánů radů, aby se poradili, jak dál v boji proti zločinu. To se ovšem mezinárodnímu podsvětí silně nelíbilo, a tak se na svém rovněž bohatě zastupovaném antikongresu usneslo, že pánům policajtům je třeba provést něco, z čeho budou mít parádní ostudu – a to rovnou po celém světě! Paříž se tedy stala cílem cesty nejvyšších špiček mužů zákona i mužů zločinu – a jaksi se do toho všeho zamíchala i paní radová Korejsová (J. Hlaváčová). Vše se bude tentokrát točit kolem pana rady Korejse (J. Adamíra), kterému je v patách na cestě do Paříže i na kongresu samotném neznámá půvabná dáma (R. Rázlová). (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se představitelé evropského podsvětí rozhodnou vyvolat na celoevropském policejním kongresu rozruch – mají se všichni ti páni radové a inspektoři na co těšit. Zvlášť když jim zruční kapsáři štípnou hodinky. Jen ten náš pražský rada je toho ušetřen a místo toho dostane babu až do postele…Místy dost naivní příběh, místy vcelku vydařené pasáže a Adamíra se svým důvtipem taky pobavil. Hlaváčové to na konci opravdu slušelo a Regina Rázlová to je klasa sama o sobě. Dokonce se tam po dlouhé době objevila i Helenka Růžičková. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Když člověk ví víc než ostatní, tak se může usmívat". Velice příjemný oddechový díl, kdy pan rada Korejs zavítá do Paříže na policejní kongres, který chce znemožnit mezinárodní podsvětí. Chtějí představitelům jednotlivých zemí zcizit hodinky a na pana pražského radu mají vymyšlený speciální plán. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na mě moc prvoplánové a nezajímavé a Rázlová příliš čitelná... Příběh se odehrává také ve Francii, nejmenovaném německém nádraží a Chebském nádraží, ale filmaři nevytáhli paty z Prahy ani v tomto případě. Pařížské nádraží je Praha hlavní nádraží, Chebské nádraží stejně jako nádraží v Německu je nádraží Praha-Dejvice. Tajemníka policejního prezident hraje kriminalista Miloslav Dočekal ... ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

R.Rázlová byla famózní. Taky J.Adamíra a jeho "páni ze čtyřky", J.Hlaváčová, S.Beneš, Č.Řanda starší, B.Prokoš, J.Kepka, H.Růžičková, B.Poloczek, S.Sejk, J.Kuželka, M.Klásek a legendární doyen R.Schránil.  Jasně 5 * a 93 % .***Díl je na webu Č.televize : ČT 1, středa 29.11.2023, 20.20 ()

evangelik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...takže paní Vacátkovou jsme v Hříšných lidech nikdy neviděli, paní Korejsovou v podání J. Hlaváčové ano. Úplně nejsilněji z celého děje na mě zapůsobila typicky ženská hláška na pozvání do Paříže: Vždyť já nemám co na sebe... Asi před třemi nebo čtyřmi roky jsem se zeptal manželky, zda půjdeme na ples a dostalo se mi úplně stejné odpovědi... ()

Reklama

Reklama