Reklama

Reklama

Billie Eilish - Bad Guy

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
USA, 2019, 3:25 min

Recenze (9)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ok, hodnotím a recenzujem videoklip, ten má aspoň trošku nápadov. Ináč ak Billie je speváčka, ja som kozmonaut. Kompletne súhlasím s OzzyCobain. ()

OzzyCobain odpad!

všechny recenze uživatele

Hudba minimalistická a primitivní. Eilish opět dokazuje, že lidstvo, jako druh je ztraceno, neb v tuto chvíli už ani nepíše intelektuálně nabité texty, ale zpívá o klucích, což je seriózně hned po sexu (koukám se na tebe Despacito) nejdebilnější téma o kterém se dá zpívat. A všechny puberťačky, co si hrajou na to, jak moc jsou v depresi ji za to uctívají. A nejenom ony, už i lidé, kterým je jedno co za hudbu poslouchají, dokud je v ní jednoduchý beat a poslouchatelný zpěvák se kolem ní začínají shlukovat. Takže pro vás debílky, co si ji zamilovali. Billie Eilish není speciální, není první kdo dělá tento styl hudby, není první kdo má divné klipy, není první náctiletá popová hvězda. Jediný důvod proč ji 99% lidí zná, je její nahrávací společnost, která se rozhodla, že její hudba bude všude. A to je fakt. ()

Související novinky

Billie Eilish nazpívá bondovský song

Billie Eilish nazpívá bondovský song

14.01.2020

Čekali jste, že o ústřední píseň nového Bonda se postará zpěvák typu Eda Sheerana, nebo snad některý z předchozích hudebníků jako Adele? Tak smůla. Tvůrci se totiž zcela nečekaně rozhodli pro… (více)

Reklama

Reklama