Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová hudební talk show Doupě Mekyho Žbirky z ojedinělého klubového prostředí. V každém díle přivítá Meky Žbirka dva hosty, se kterými ho pojí nějaká hudební spolupráce. Meky se představí nejen jako zpěvák, ale v roli moderátora společně se svými hosty také zavzpomíná na hudební setkání a proberou novinky z hudební scény. V pořadu se objeví generačně i žánrově velice pestrá řada hostů. Například Jan P. Muchow, Ondřej Havelka, Lenny, Milan Lasica, Marpo, Albert Černý, Lenka Filipová, Jaroslav Svěcený, britský producent posledních dvou Žbirkových desek Rob Cass nebo Petr Marek ze skupiny Midi Lidi, kteří společně připraví divákům unikátní hudební zážitek. (Česká televize)

(více)

Recenze (15)

mira007 

všechny recenze uživatele

Třicetiminutová talkshow s hosty z hudebního průmyslu s moderátorem Mekym Žbirkou a dvěma hosty - jednoduché, ale příjemné pohodové . PS: Teď jsem dokoukal díl s panem Lasicou ( klobouk dolů před jeho mentální pohotovosti reagovat něčím vtipným ) , legenda dua Lasica Satinský, které jsem měl v dětství rád, ale nevím jak moc je známý lidem do pětadvaceti let. ()

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

Méně by bylo více. Při dané stopáži to těžko mohlo dopadnout jinak, než povrchně. Jen dva, možná tři díly se vymykají - nejlíp dopadl ten závěrečný, hlavně díky Lence Filipové. -------- Hosté v jednotlivých dílech první série (rok výroby 2019) **: 1) Ondřej Havelka, Jan P. Muchow, 2) Jirka Kouba, Pete Brown, 3) Kamil Peteraj, Albert Černý, 4) Milan Lasica, Miroslav Tásler, Ivan Tásler, 5) Jiří Vejvoda, Lenny, 6) Pishta Krasňanský, Marpo, 7) Gabriela Drastichová, Ráchel Skleničková, Jaroslav Svěcený, 8) Andrea Sedláčková, Rob Cass, 9) Petr Marek, Prokop Holoubek, 10) Adrian Kokoš, Lenka Filipová. (komentář 15. 7. 2019) -------- Ve druhé sérii (rok výroby 2020) ** se prodloužila stopáž, ale zvýšení kvality to nepřineslo. Celé se to odvíjí od nevyrovnané úrovně jak Žbirkových otázek (střídají se chytřejší i hloupější), tak i schopnosti jeho hostů mluvit o sobě (střídají se zajímavější - Petr Fiala, Hana Petřinová, bratři Neckářové, Michal Pavlíček, Míla Fürstová - i nudnější výpovědi, které bohužel převažují). Hudební vsuvky si celkem drží úroveň, ale ty mají menší prostor než rozhovory. -------- Hosté v jednotlivých dílech: 1) Libor Pešek, Michal Dvořák, 2) Libor Bouček, Ben Cristovao, 3) David Žbirka, David Koller, 4) Šimon Šafránek, Petr Fiala, 5) Jan Hřebejk, Michal Hrůza, 6) Hana Petřinová, Jan Neckář, Václav Neckář, 7) Zuzana Daušová, Adam Mišík, 8) Vilém Veverka, Michal Pavlíček, 9) Míla Fürstová, Katarína Knechtová (komentář 6. 12. 2020). -------- Třetí série (rok výroby 2021) *** přece jen zaznamenala určité zlepšení. Hosté v jednotlivých dílech: 1) Miroslav Donutil, Roman Holý, Matěj Ruppert, 2) Martina Formanová, Ondřej Gregor Brzobohatý, 3) Martin Ledvina, Mirai Navrátil, 4) Tomáš Třeštík, Paulie Garand, 5) Juraj Jakubisko, Dagmar Pecková, 6) Petr Ostrouchov, Lenka Dusilová, 7) Milan Cimfe, Adam Plachetka, 8) Taťána Gregor Brzobohatá, Marek Eben, 9) Hana Zagorová, Štefan Margita, 10) Karel Šíp, Ewa Farna. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že i v dnešní době, kdy o obdobné hudební pořady nezakopnete (a že jich kdysi bylo- Ladí neladí, Poprask, Musicblok, Noc s Andělem, Kombo atd.), má něco takového na obrazovce/monitoru své místo. Fajn pohodový pořad od (převážně) muzikantů pro muzikantské fajnšmekry. A Meky je garancí pohody. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Je zvláštne pozerať sa na dvoch pánov ako Žbirka a Jakubisko a uvedomiť si, že to bolo len nedávno točené a obaja už nie sú. Formát ale nebol dobre vybraný. OK, Miro si zaspieval, ale celé to bolo fakt, že v doupěti, niekde v tmavej komore, ale čo je horšie, každý hosť dostane tak 10 minút a ide ďalší? Pochybujem, že by len s takým Jakubiskom sa nedalo sedieť minimálne hodinu. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Meky, Meky, ach ten Meky... Určitě ho za jeho Mekymega velikou kariéru obdivuju! Spousty songů, spousty skvělých songů. Navíc tak nějak umělecky přežít v době danýho režimu a všech následných změn, to jsou taky plusový body! Dnes se snaží dělat celkem solidně zajímavou a zábavnou talk-show, která není k zahození. Ovšem není ani nějak víc ozvláštněná, od těch, co nám v letech dřívějších nabízeli jeho kolegové... 55% ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama