Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po městě se pohybuje falešný ranger. V jeho okolí umírají lidé. Walker zjistí, že ranger jde po krku právě jemu. Mezitím se jeho sekretářce začne dvořit neznámý muž. Ze ctitele se vyklube falešný ranger, který se chce přes ni dostat k Walkerovi. (TV Nova)

Recenze (3)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, kterou si důvěrně pamatuju ještě z dětství, když jsem chodil snad do druhé třídy ZŠ. Hodně mě tenkrát zaujala a baví mě i po letech. Dobré vtípky i zápletka. Chyba v dabingu (která mi pije krev): Ranger Bodin posílá Walkerovi dopisy, kde se píše "Case closed. Sincerely Ranger Samuel J. Bodin", ale dabér říká "Případ uzavřen. S pozdravem KARGER Samuel J. Bodin." Jaký sakra Karger? To nedovedli v televizi přečíst slovo Ranger? ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ha ha, tak záporák by nám chtěl dokázat, že je lepší než Chuck? Tak to je předem ztracený případ. Zprvu to vypadá na nějakého poldu, co sám zjednává spravedlnost, ale nakonec jde o chlapíka, co si jen nahání ego. V závěrečném boji neměl šanci. Takový průměrný díl, i když se slušným Samem Jonesem v roli záporáka s pár povedenýma hláškama. ("Je mi potěšením si s tebou takhle povídat. Mý malý srdíčko dělá buchy buch, buchy buch.") ()

Reklama

Reklama