Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z nevinně vyhlížející potyčky si Walker odnese bodné zranění, které si vyžádá nějakou dobu na léčení. Následující dny jsou pro Walkera skutečným utrpením: ne snad kvůli samotnému zranění, ale nekonečně se nudí. Alex dostane nápad, že si společně s Walkerem vyjedou na vodu. Mezitím se Trivette vydává po stopě nebezpečného zločince, kterému se podařilo uprchnout z vězení. Vodácká romantika pro oba Rangery končí v okamžiku, když zjistí, že jeden z členů jejich výpravy byl přes noc zavražděn. Trivette a C. D. pokračují ve stopování vězně a končí v místech, kde Walker a Alex zahájili svůj výlet... (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám rád díly, které nějak vybočují ze zaběhlého standardu a formátu. Takže téma dovolené Alex a Walkera na divoké řece (možná inspirace filmem s Maryl Streep?) je příjemným zpestřením. Opět pěkná krajina, tradičně několik nesmyslů v počínání postav, ale jako nenáročná podívaná je to skvělé. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ha, Chuck si ani nemůže vyrazit k vodě, aby se hned nepřimotal k nějakému zločinu. Navíc ani před zločinem si nemůže odpočinout, protože s ním jede dost zvláštní skvadra lidí - chronický rejpal, dědek, co se snadno nechá vytočit, ujetej fotograf kdečeho (včetně rvaček a mrtvol), dvě protikladné sestry a rozhádaný otec se synem. První část je docela dobrá, protože není tak očividné, kdo ze skupiny je uprchlý zločinec (smůla toho dabingu, kdo pozná hlas Rímského, tak má identitu prozrazenou po jeho objevení), takže se můžeme dohadovat, kdo je náš zločinec (jediní z obliga jsou otec se synem, kteří se dle pravidel žánru díky prožitému dobrodružství na konci smíří) a snažit se ho dopátrat, pár falešných stop nám autoři nabídli. Jen jsem nějak nepochopil, proč vlastně vrah zabil toho Bannistera, zdálo se spíš, že se snaží zůstat nenápadný a v poklidu se dostat přes stanici hlídky, tak proč poutá pozornost zabitím člověka? (i když se to snažil maskovat jako nehodu) ()

Reklama

Reklama