Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpeční zločinci bratři Bodinové jsou brutálně zavražděni. U první vraždy se nepodaří najít žádnou stopu, ale v případě druhé pachatel zanechal několik důležitých indicií. Stopa vede do podsvětí, kde se samozvaný soudce rozhodl vyřídit účty se svými nepřáteli. Mezitím je Walkerův přítel Ernesto Lopez křivě obviněn ze znásilnění. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uživatel Grogan to popisuje docela přesně. Téma samozvaných soudců a vykonavatelů spravedlnosti opravdu není ve Walkerovi poprvé, setkali jsme se s ním už ve 2. sérii (2x17, Výbor) a reflektování chyb systému je určitě dobře nastaveným zrcadlem společnosti. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbené téma policistů, kteří berou spravedlnost do vlastních rukou. Samozřejmě jim to nemůže vyjít, protože velmi chytře na místa činu jezdí policejním autem, nosí při tom policejní uniformy a postupem času konají svou nekalou činnost na veřejných místech, navíc se Chuckovi v podstatě přiznají (snad nedoufali, že se k nim přidá). Přesto ta epizoda docela funguje, záporáci dokážou uhrát i hloupost svých postav. A ještě jedna zajímavost, v takových epizodách (ani ve Walkerovi není toto téma poprvé) se ukazuje, jak zločinci pořád unikají spravedlnosti díky technickým chybám, ve zbytku seriálu to ale problém vůbec není... ()

Reklama

Reklama