Reklama

Reklama

Obsahy(1)

LaRue je shledán duševně způsobilým, a tedy plně zodpovědným za své činy, hrozí mu trest smrti. Ve vhodný okamžik však využije zmatku v soudní síni a vytrhne jednomu z dozorců zbraň. Všichni v sále se stávají jeho rukojmími, mezi nimi i Alex. LaRue se připravuje na svůj finální souboj s Walkerem, jenž zatím nemá tušení, co se odehrálo, a pokračuje v pronásledování zločinců, kteří se rozhodli ukrýt v lese. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LaRue potřetí a naposledy. Představitel této záporné postavy hraje opravdu perfektně, dabing je rovněž zdařilý. Mohli bychom v tomto díle najít nelogické jednání postav, ale byla by škoda se v tom pitvat, protože jako celek tento počin funguje dobře. Moji předřečníci Honza__St. a Grogan hodnotí epizodu výstižně, souhlasím s nimi. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších epizod celého seriálu kvůli skvěle zahranému záporákovi Wayna Perého a jeho komplicovi Brianu Libbymu, který s ním postupně ztrácí trpělivost. Jen to, jak snadno ho Walker (který je mimochodem většinu dílu mimo aktivní děj, což není na škodu) dostal trochu zamrzí, alespoň nějakej pěstní souboj bych uvítal. ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi vrchol celého seriálu. LaRue se opět vrací, a tentokrát rozjíždí koncentrované šílenství. Aby to ještě umocnili, Walkera pošlou honit nějaké grázly na motorkách, a byť to má Victor s největší pravděpodobností spočítaný, snad by se mu nakonec i podařilo dostat se z obklíčené soudní síně ven (když to nedokáže on, tak ani Kajínek by neměl šanci) a nechat za sebou jatka. Jenže on se rozhodl napřed si počkat na Walkera, který předvede nefalšovaný Deus Ex Machina a udělá to, co měl udělat už o dva roky dřív (ale to bychom zas přišli o velkou spoustu zábavy) . ()

Reklama

Reklama