Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teprve desetiletá Kyla Jarvisová se připlete do střelby mezi dvěma znepřátelenými zločineckými tábory a je těžce poraněna. Ani ne za osm hodin poté, co jí lékaři nedávali žádnou šanci na přežití, se naprosto vyléčena probouzí z kómatu. Domnívá se, že za to vděčí svému andělovi, s jeho pomocí se vydává do ulic bojovat proti násilí. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdo může říct "Blbost". Ale podle mého názoru se jedná o jeden z nejsilnějších dílů seriálu s jasně náboženskou a mírovou tematikou či poselstvím. Aneb to je tak blbé, až je to krásné. Čím jsem starší, tím víc na mě sentiment doléhá a oceňuji podobně ražené epizody. "Viděl jsem tvého anděla. Je krásný." ()

Grogan odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tímhle dílem už Walker přeskočil hodně velkýho žraloka. Sice už tam byly přitažené zápletky z jiných žánrů dříve (indiánský šaman), ale z těch se nechtělo jednomu zvracet nebo naopak prasknout smíchy - asi záleží na povaze. Nerad bych shazoval víru Chucka a ostatních tvůrců, jde jen o způsob, jak je to prezentováno v tomto díle - andělé mezi námi vymýtí zločin z ulic (nebo tak nějak). ()

Reklama

Reklama