Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Walker vypráví dětem, které navštívily muzeum Texas Rangers, o jednom z hrdinů Dvorany slávy. Býval nejdřív lovcem lidí, ale pak začal pomáhat jedné rodině. Když ji bandité povraždili, rozhodl se pomstít. V té době se setkává s jedním z texaských rangerů, který ho přemluví, že je lepší postupovat podle zákona, a tak se muž stal texaským rangerem. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady bych mohl zopakovat celý komentář k minulému dílu, takže jen dodám, že se tady objevila ještě jedna typická věc pro kovbojku, jediná, která chyběla v minulém díle: přestřelky na hlavní ulici, tady jich máme hned několik. "Tak to ti asi nezbejvá nic jinýho nežli zemřít." ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V této části pokračuje Walkerovo čtení o Cooperovi. Dozvíme se, jak se lovec odměn stal Texas Rangerem. Nechybí tu Indiáni, přestřelky i dobré hlášky: padouch Kilgore před soubojem "Druhej Texas Ranger za dva dny. To bude můj rekord." Cooper "Nechám ti to napsat na náhrobek." Ani v této části se nesetkáme s Trivettem, Alex a C.D., nezahrají si tu ani žádnou westernovou postavu. P.S. Ranger kpt. Cabe Wallace = poslední svého druhu. ()

Reklama

Reklama