Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze uživatele castor k tomuto seriálu (1)

Walker, Texas Ranger (1993) 

Beru to asi takhle! Kdyby na hrdinného Chucka jednou, dvakrát někdo vystřelil, tak by se posral, položil šerifskou hvězdu a začal by dělat kariéru v prodejně krmiv!! Ale on vždy nesměle skáče mezi to největší zlo - to bych i bral!! Ale absolutně nesnesu ty morální závěry - například zločinci násilně obsadí televizní studio, začnou tam v přímém přenosu pronášet řeči o rasové segregaci, Walker tam vlítne, před zraky televizních diváků všechny hravě zmákne a začne do kamery přednášet o moralitách a rovnoprávnosti ve společnosti.. uff!! A ještě bych chtěl vidět, jak by se ta vcelku sympatická kurátorka nechala osahávat šedesátiletým troubou, absolutně bez charismatu, nechutným plnovousem a opičím výrazem!! ()

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama