Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze uživatele woody k tomuto seriálu (1)

Walker, Texas Ranger (1993) 

"In the Eyes of a Ranger, the unsuspecting stranger, had better know the truth of wrong from right. 'Cause the eyes of the Ranger are upon you, any wrong you do he's gonna see. When you're in Texas, look behind you, 'cause that's where the Ranger's gonna be." Komu tento geniální Chuckův song nezní v uších ten jako by nežil! Walker!Texaský ranger!Zkope každého bastarda v bojových scénách, které natáčel zpomalený epileptik...Všechny výbuchy nebo akční cény většího rozsahu jste už někde viděli - okopírované přepadení z Vysoké hry patriotů, výbuch ze Smrtonosné pasti, škádlení Cordella a Triveta z Leathel Weapon...Mám pokračovat?Myslím, že nemusím...Chuck zachraňuje prezidenta USA (demokratického - a je vidět jak se mu to příčí), Chuck zachraňuje Dallas, Chuck zachraňuje Ameriku a ještě stihne zachránit Alex... Citát: "Chuck Norris je tak drsný, že existuje Black Metal, Death Metal a Chuck Norris Metal." Jooo a víte jak Walker miluje ženy? Tak teď už víte :-) Jooo a pak jsou tu ty fóry na Chucka: Chuck Norris uses ribbed condoms inside out, so he gets the pleasure. ... A man once asked Chuck Norris if his real name is “Charles”. Chuck Norris did not respond, he simply stared at him until he exploded --- : Tyto a spousty dalších naleznete zde Nooo a to ještě není vše! Chuck prorazil ve světě teleshopingu! Však každý známe jeho reklamu na Kosmodisk: "Ahoj! Jmenuju se Chuck Norris a Kosmodisk používám od té doby, co jsem si pojebal záda na Total Gymu 1500." A to ještě není vše! Chuck dokonce pronikl i do světa hudby! Nebo on ještě někdo nezná jeho song? Smiřte se s tím, že Walker/Vasha/Chuck/Zrzavej fašoun tu budou s námi navždy...Víte jak by bez nich bylo na světě smutno? ()

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama