Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 002)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu něco! Pokud to neberete vážně a znáte vtipy o Chucku Norrisovi, tak se u toho nasmějete víc, než u kdejakého sitcomu. Je to samozřejmě nekvalitní a smutný výtvor, který si nezasloužil vzniknout, ale když to berete s nadhledem... Nesmrtelný Cordel Walker útočící na všechny kolem, bojující za indiány, za děti a za texaské důchodce vás dostane. Walker je prostě legenda, i když spíš v tom špatném slova smyslu... Je to seriál, který můžete nesnášet, nebo si ho užít. Já jsem někde mezi. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Slyšel jsem, že někteří lidé dokáží své jméno vyčůrat do sněhu, Chuck Norris do betonu. Co na to, že tahle chodící reklama na Total Gym neumí ani trochu hrát, dokonce ani střídat vícero odlišných výrazů. Za dávných časů, ještě před Kobrou 11, jsem hltal každou epizodu jeho úžasných dobrodružství a ani mi nevadilo, jak moc jsou si podobná a jak moc jsou blbá. Nedokážu si nijak racionálně odůvodnit, proč s nostalgickou slzou v oku dávám tři hvězdičky, ale prostě to tak cítím. (OK, Chucku, teď už bys mohl dát tu bouchačku pryč od mojí hlavy). Zajímavé komentáře: Pohrobek, Marigold, choze, Old Shatterhand, eye candy, cheyene, Triple H, Othello ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris napočítal do nekonečna. Dvakrát; Chuck Norris zemřel před 10 lety ale Smrtka neměla odvahu mu to říct; Chuck Norris umí dělit nulou; Chuck Norris hrál ruskou ruletu s plně nabitou zbraní a vyhrál; Když Chuck Norris spadne do vody, nebude mokrý, ale voda bude Chuck Norris; Chuck Norris dokáže pálit mravence lupou. V noci; Chuck Norris je první človek, který porazil betonovou zeď v tenise; Nekteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem; Chuck Norris si v KFC objednal BigMac a dostal ho; # Značka "parkování pro handicapované" neznamená, že zde mohou parkovat postižení, znamená to, že tam parkuje Chuck Norris a pokud tam zastavíte udělá z Vás handicapovaného.; Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris; Hlavní příčiny smrti v USA jsou: 1.Onemocnění srdce, 2.Chuck Norris, 3.Rakovina; Okolní vesmír existuje, protože se bojí být na stejné planetě jako Chuck Norris; Chuck Norris nečte knihy, jen je pořádně zmáčkne a dostane informace, co potřebuje; Chuck Norris je tak rychlý, že může oběhnout Zemi a udeřit se do zad; Chuck Norris nenosí hodinky, on prostě určí kolik je hodin; Chuck Norris zná poslední číslo čísla Pí; Někteří lidé mají jednu mozkovou hemisféru větší než druhou? Chuck Norris má větší obě; Chuck Norris vynalezl celé spektrum barev kromě růžové? Tu vynalezl Tom Cruise; Chuck Norris umí roztáhnout diamant a proměnit ho tak v uhlí; ... atd. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: V průměrném obývacím pokoji je 1242 věcí, pomocí nichž by Vás Chuck Norris dokázal zabít? Včetně samotného pokoje * Chuck Norris nespí, jen čeká * Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris * Hlavní příčiny smrti v USA jsou: 1.Onemocnění srdce, 2.Chuck Norris, 3.Rakovina * Okolní vesmír existuje, protože se bojí být na stejné planetě jako Chuck Norris * Chuck Norris nečte knihy, jen je pořádně zmáčkne a dostane informace, co potřebuje * Chuck Norris je tak rychlý, že může oběhnout Zemi a udeřit se do zad * Chuck Norris nenosí hodinky, on prostě určí kolik je hodin * Většina lidí má 23 párů chromozómů? Chuck jich má 72 a všechny jsou smrtelné * Chuck Norris zná poslední číslo čísla Pí * Někteří lidé mají jednu mozkovou hemisféru větší než druhou? Chuck Norris má větší obě * Chuck Norris vynalezl celé spektrum barev kromě růžové? Tu vynalezl Tom Cruise * Chuck Norris umí roztáhnout diamant a proměnit ho tak v uhlí * Žádné globální oteplování neexistuje, to jen Chuck Norris přiblížil Slunce, když mu bylo chladno * Za každým úspěšným mužem je žena, za každým mrtvým mužem je Chuck Norris * Když bůh řekl ?budiž světlo?, Chuck Norris čekal až poprosí? * Chuck Norris jednou kopl koně do brady. Jeho potomci jsou dnes známí jako žirafy * Ozzy Osbourne ukusuje hlavy netopýrům, Chuck Norris to dělá tygrům usurijským * Chuck Norris umí dělat bubliny z hovězích steaků * Když se říká ?nikdo není dokonalý? Chuck Norris to považuje za osobní urážkuChuck Norris * Chuck Norris napočítal do nekonečna. Dvakrát * Chuck Norris zemřel před 10 lety ale Smrtka neměla odvahu mu to říct * Chuck Norris umí dělit nulou * Chuck Norris musí třídit prádlo na tři hromady - bílé, barevné a krvavé * Kdyz jde Bubák spát, každou noc se podívá pod postel jestli tam není Chuck Norris * Chuck Norris je častým dárcem krve pro Červený Kříž. Jen ne svojí vlastní * Chuck Norris hrál ruskou ruletu s plně nabitou zbraní a vyhrál * Když Chuck Norris spadne do vody, nebude mokrý, ale voda bude Chuck Norris * Teorie evoluce neexistuje, existuje pouze seznam živočišných druhů, které nechal Chuck Norris přežít * Pokud má Chuck Norris zpoždění, čas by měl radši sakra zpomalit * Chuck Norris dokáže pálit mravence lupou. V noci * Chuck Norris je první človek, který porazil betonovou zeď v tenise. * Slzy Chucka Norrise léčí rakovinu. Škoda, že nikdy neplakal. * Na poslední stránce Guinnessovy knihy světových rekordů je malým písmem uvedeno že všechny rekordy drží Chuck Norris, zde uvedení lidé jsou ti co jsou mu nejblíž * Nekteří lidé nosí pyjamo se Supermanem. Superman nosí pyjamo s Chuckem Norrisem * ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

heyda 

všechny recenze uživatele

3 hvězdičky nejsou proto, že bych chtěl snad jít proti proudu. Ale prostě mě tenhle seriál kdysi bavil. A že Chuck Norris neumí hrát? Tak to musím oponovat. Mít v každém díle stejně zarputilou tvář jako on, jen tak někdo neumí. Některé ty povedené díly si doteď pamatuji, což se o mnoha jiných seriálech říct nedá. Takže ty vaše odpady moc nechápu, ale vsadím se, že na Norrise nemáte. Protože Chuck zná poslední číslo pí. A nejen to...Chuck nezná noc - není to tím, že by se snad Chuck bál tmy, ale tma se bojí Chucka Norrise. ;-) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (55)

  • Guthrie (Patrick Kilpatrick) má v letadle malý bubínkový revolver, avšak při přestřelce v obchodním středisku střílí ze samonabíjecí pistole. (tzv)
  • Záběry letadla při nouzovém přistání jsou z filmu Turbulence (1997). (Fenk)
  • Walker (Chuck Norris) v jednom díle odkazuje na postavy Bobbyho (Patrick Duffy) a J. R. (Larry Hagman) Ewingových ze seriálu Dallas (od r. 1978). Sheree J. Wilson, která hraje státní zástupkyni Cahillovou, byla jednou z hlavních protagonistek tohoto seriálu. (JP84)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama