Reklama

Reklama

Superboy

(seriál)
  • USA Superboy (více)
USA, 1988, 100x22 min

Předloha:

Joe Shuster (komiks), Jerry Siegel (komiks), Bill Finger (komiks) (více)

Kamera:

John Huneck

Hudba:

Kevin Kiner

Hrají:

Gerard Christopher, John Newton, Stacy Haiduk, Robert Levine, Sherman Howard, James Calvert, George Chakiris, Stuart Whitman, Gregg Allman, Betsy Russell (více)
(další profese)

Recenze (8)

cinemag 

všechny recenze uživatele

Třetí seriál se supermanskou tématikou. Superboye jsem kdysi sledoval na Supermaxu a zase tak hrozné to nebylo. Je sice pravda, že byl kvalitativně o dost horší než filmová série s Christopherem Reevem, ale pořád se jednalo o koukatelný produkt, dost možná srovnatelný se Supergirl. 70. a 80. léta považuji za vrcholná pro značku "super". Tehdy byl Superman mezi superhrdiny "king" a to doslova. Vždyť si vemte filmová série Superman čítala 4 filmy, do toho film Supergirl, a ješte tento seriál (Superboy). Zajímavost: Gerard Christopher si měl roli zopakovat ve filmovém pokračování Supermana. Studio však projektu nedalo zelenou. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

První sezóna je ovšem i pro mě (a to jsem fandou tohoto seriálu),dost příšerná. Ten nesympatický dřevák ve srovnání se kterým je Welling, Max von Sydow, na dalšího už v poho představitele Gerarda Christophera nemá. A je tam krásná Zrzka,Lana Langová a ne jako ta Černovlasá pizda ve Smallville. P.s.ty 4 hvězdy jsou za sezonu 2.-4. První fakt ne. Pokud nepočítám bonus o natáčení a ten prdlý,leč jediný zábavný 2díl...Revenge of the Alien,který navazuje na dřívější díl...Alien Solution. Ne,nejedná se zde o crossover s příšerkou s hubou v hubě.:) P.s. seriál se měl původně natáčeti v Československu!!!!! ()

Reklama

lardko

všechny recenze uživatele

Stačilo mi prvních dvanáct dílů a usoudil jsem že je to nudná a trapná blbost !!!!! Tento seriál ohodnotím až se kouknu aspoň na třicet dílů. Ale asi to hodnotit nebudu , protože se mi do tohohle jít moc nechce. Teď po pár dílech mě to nebaví , a pochybuju že mě to po třiceti dílech bude aspoň trochu bavit. Normální superman mě taky moc nezaujal , a nebaví mě , ale je to o dost lepší než tato blbost. Film superman má aspoň dobrý děj. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je mi trochu ľúto niektorých tu videných hodnotení, aj keď si uvedomujem, že seriál sám o sebe nieje žiadnym skvostom. Kto však seriál sledoval tak ako ja, asi pred 15-20 rokmi na nemeckej satelitnej stanici, žil v tej dobe všetkým pestrofarebným a fantastickým čo doba ponúkala, tak moje hodnotenie pochopí. ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

na tohle jsme si vzpomel jizdou v tramvaji:D najednou se to vyjasnilo a ja videl jako pred sebou jak superboy rozhodciruje baskedbal protoze rozhodci byly zkorumpovani:D ano tohle opravdu v jednom dite bylo...take se mi vybavuje veta prestante tyrat zvirata...anmo to bylo v jinem dile davam jednu hvezdicku za kostymy:D ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama