Reklama

Reklama

Geunyeoui sasaenghwal

(seriál)
  • Jižní Korea 그녀의 사생활 (více)

VOD (1)

Epizody(16)

Umělecká kurátorka se pokusí utajit před novým šéfem galerie, že je zarytou fanynkou K-popu, a pořádně si tím zkomplikuje život. (Netflix)

Recenze (19)

bulinka 

všechny recenze uživatele

Všetko okolo hlavných postáv sa mi páčilo a ma bavilo. Malo to niekoľko pre mňa nezabudnuteľných scén. A hoci situácia o predstieranom partnerskom vzťahu je už také klišé, prinieslo to mnoho vtipných scén a čakala som napäto, keď dôjde k zlomu 😊. Dramatické pozadie príbehu sa postupne vystupňovalo a čo ma potešilo, tak to bolo smerom, ktorý som úplne neočakávala. Celkovo ozaj príjemný seriál. Veľa veselých a vtipných scén, no keďže je to dráma, tak aj tá mala priestor a mnohé scény s obrazmi ma dojali. Finálny obraz, krása. Aj ja som mala slzy v očiach. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Upřímně se přiznávám, že občas ten fangirling byl pro mě přes čáru, bylo mi za ně pěkně trapně. Naštěstí se to postupem času upozadilo a spíš se to soustředilo na vývoj vztahu mezi hlavními postavami. A to bylo fajn, měli spolu pěknou chemii, nijak zvlášť se nehádali, všechno si vysvětlovali, byli tam pro sebe a to bylo vlastně to hlavní, co mě u seriálu drželo. Vedlejší postavy mě nijak zvlášť nezaujaly, společná provázanost mi přišla až přes čáru a bohužel mi občas Park Min-yeong přišla toporná. I přes nádherný úsměv, kdy se jí rozzářil obličej a byla krásná, mi prostě občas přišlo, že jí to z nějakého důvodu nebaví nebo prostě neví, jak se má v té chvíli tvářit a režisér jí to neřekl. OST generické, výkony standardní, pohodová romantika na nudná odpoledne. Pěkný průměr. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Toto je skutočne vynikajúci kúsok, ktorý sa určite zaradil do mojej topky. Sledovalo sa to krásne, usmievala som sa bez prestania. Hlavná dvojica mala úžasnú chémiu, zápletka bola skutočne originálna, prostredie fanúšičiek speváka bolo zaujímavé. Záver to pekne vygradoval, hlavne čo sa týkalo odhaľovania tajomstiev. Skutočne krásne... ()

terez9119 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi líbilo moc. Nápad s fangirling byl super, jinak to samozřejmě byla klasická korejská rom-com. Ale i tak byla hodně podařená. Chemie mezi hlavní dvojicí je skvělá, vážně jim to věříte. Park Min Yeong je krásná a mám ji ráda snad v každé roli, ve které ji vidím. Kim Jea Wook byl překvapivě sladký hrdina a k Min Yeong se hodil perfektně. Vidět výbornou Kim Mi Kyeong taky nikdy neomrzí. Chybí otravné postavy, za mě další velké plus (no vlastně tam jedna je, ale dá se to přežít). Líbilo se mi to víc, že What´s wrong with secretary Kim (což mi láme kvůli Park Seo Joonovi srdce, ale nedá se nic dělat). Kdo máte rádi tento styl jednoduše doporučuju. 4 a půl *. ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl seriál What's Wrong with Secretary Kim, tak se asi nevyhne srovnávání. Krom toho, že během seriálu zas častokrát padne oslovení pane řediteli :-), je podobná i ta něžná romantika mezi hlavními hrdiny. A samozřejmě to také evokuje Min-yeong Park. Vedlejší postavy mi tu moc k srdci nepřirostly, ale naštěstí neměly tolik prostoru. Každopádně musím říct, že sekretářka se mi přeci jen líbila o chlup víc. Jinak seriál jede standardně podle šablony, takže žádné překvapení nečekejte. Já dostala přesně to, co jsem očekávala. Akorát to fanouškovství mě moc neuchvátilo (asi jsem už na to stará) a také mě bohužel zklamal slabší soundtrack. ()

Galerie (71)

Reklama

Reklama