Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Misionářský mnich Benolt najde v mexické poušti u silnice malého šimpanze. Dá mu jméno Mookie a zahrne jej dojemnou péčí. Po roce se ale ukáže, že malá opička je poněkud zvláštní - umí mluvit. Vzbudí senzaci a zájem vědců, kteří chtějí šimpanze získat pro vědecké účely a to po dobrém či zlém. Když mnich vidí, že jeho milované Mookie hrozí skutečné nebezpečí, rozhodne se s ní město urychleně opustit. Zaplatí boxerovi jménem Capella, který má právě v městečku jisté potíže a společně se vydávají i s Mookie na dobrodružnou pouť Mexikem do hlavního města. Do Mexico City je ale cesta dlouhá, zvláště, když máte v patách bandu gangsterů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

tron 

všechny recenze uživatele

Jedna nepríjemná opica, jeden nesympatický tlstý mních a jeden hlúpy futbalista vo francúzskom pokuse o rodinnú komédiu. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Rozverný mnich Jacques Villeret a opička Mookie jsou docela sehraný párek, škoda toho fotbalisty v hlavní roli (koho jen může někdo takový zajímat?) a všem těch vymyšleností kolem. Šimpanz Mookie bohužel patří k těm novodobým francouzským komediím pro všechny a pro nikoho, jako třeba Malý indián ve městě. Opičit se po Hollywoodu (zde třeba po Kdopak to mluví) přitom nemají Frantíci zapotřebí, dovedou být lepší. 40% ()

Slarque odpad!

všechny recenze uživatele

Nekonečně dlouhá road movie mnicha, boxera a mluvící opice „odněkud z Mexika“ do Mexika. Ano, tuto vtipuprostou „komedii“ dorazil český dabing. Děs a hrůza! ()

Cafú 

všechny recenze uživatele

Erica Cantonu, nejlepšího fotbalistu své doby, mám opravdu velmi rád. Villereta jsem si vcelku oblíbil po Zelňačce a Blbci k večeři. Ale s tou opicí to nejde nějak dohromady. ()

Jimmmy odpad!

všechny recenze uživatele

Peklo má vážně mnoho podob... Vařící voda v kotlích, nekonečná temnota a v neposlední řadě autobusová cesta do Chorvatska "zpříjemněná" šimpanzem Mookiem... bez možnosti úniku... 1/10 ()

Fill16

všechny recenze uživatele

Ne tohle se nedá hodnotit, to se musí vidět.....a popojet....Proč ty prachy strká filmový průmysl do takových ,,kravin" ???? ()

Reklama

Reklama