Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Misionářský mnich Benolt najde v mexické poušti u silnice malého šimpanze. Dá mu jméno Mookie a zahrne jej dojemnou péčí. Po roce se ale ukáže, že malá opička je poněkud zvláštní - umí mluvit. Vzbudí senzaci a zájem vědců, kteří chtějí šimpanze získat pro vědecké účely a to po dobrém či zlém. Když mnich vidí, že jeho milované Mookie hrozí skutečné nebezpečí, rozhodne se s ní město urychleně opustit. Zaplatí boxerovi jménem Capella, který má právě v městečku jisté potíže a společně se vydávají i s Mookie na dobrodružnou pouť Mexikem do hlavního města. Do Mexico City je ale cesta dlouhá, zvláště, když máte v patách bandu gangsterů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Fill16

všechny recenze uživatele

Ne tohle se nedá hodnotit, to se musí vidět.....a popojet....Proč ty prachy strká filmový průmysl do takových ,,kravin" ???? ()

tron 

všechny recenze uživatele

Jedna nepríjemná opica, jeden nesympatický tlstý mních a jeden hlúpy futbalista vo francúzskom pokuse o rodinnú komédiu. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Rozverný mnich Jacques Villeret a opička Mookie jsou docela sehraný párek, škoda toho fotbalisty v hlavní roli (koho jen může někdo takový zajímat?) a všem těch vymyšleností kolem. Šimpanz Mookie bohužel patří k těm novodobým francouzským komediím pro všechny a pro nikoho, jako třeba Malý indián ve městě. Opičit se po Hollywoodu (zde třeba po Kdopak to mluví) přitom nemají Frantíci zapotřebí, dovedou být lepší. 40% ()

Slarque odpad!

všechny recenze uživatele

Nekonečně dlouhá road movie mnicha, boxera a mluvící opice „odněkud z Mexika“ do Mexika. Ano, tuto vtipuprostou „komedii“ dorazil český dabing. Děs a hrůza! ()

Cafú 

všechny recenze uživatele

Erica Cantonu, nejlepšího fotbalistu své doby, mám opravdu velmi rád. Villereta jsem si vcelku oblíbil po Zelňačce a Blbci k večeři. Ale s tou opicí to nejde nějak dohromady. ()

Jimmmy odpad!

všechny recenze uživatele

Peklo má vážně mnoho podob... Vařící voda v kotlích, nekonečná temnota a v neposlední řadě autobusová cesta do Chorvatska "zpříjemněná" šimpanzem Mookiem... bez možnosti úniku... 1/10 ()

Reklama

Reklama