Reklama

Reklama

Zabiják z Bangkoku

  • Česko Sniper z Bangkoku (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příbeh hluchoněmého rváče a jeho partnera z Bankoku. Jednoho dne dostanou nový úkol týkající se čistek v podsvětí. Hlavný hrdina se seznamuje s milující ženou a začíná pochybovat o správnosti svých činů. Právě ten pocit však v jeho profesi znamená největšího nepřítele. (oficiální text distributora)

Recenze (46)

GASTON73

všechny recenze uživatele

Doplnění informací: Oxide Pang Chun (Střih), Danny Pang (Střih), Wut Chaosilp (Scénografie), Ekasith Meeprasertsakul (Kostýmy), Adit Yiemning (Masky) ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

S thajským filmem je to jako s ruskou ruletou. Člověk nikdy neví, kdy kulka zasáhne cíl. V našem případě divák nemá jistotu, jestli dostane výjimečný zážitek, nebo jen průměrnou záležitost. Podle místního hodnocení jsem očekával to první a mé zklamání tím bylo o to více umocněno. Téma hluchoněmého zabijáka je určitě zajímavé a dokázalo by unést kvalitní film. Tedy za předpokladu, že by se toho chopili kreativní tvůrci. Minimálně kdokoliv lepší, než bratři Pangové. Jejich režijní uchopení se se mnou absolutně minulo. Vrcholem pro mě bylo „strhující finále“ které místo silných emocí, jak tvůrci zamýšleli, mi přineslo radostnou úlevu, že film je už skoro u konce a budu moct jít spát. A takový pocit z filmu mít vážně nechci. ()

raru 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý film s kvalitným príbehom.Ázijská mentalita je nám európanom vzdialená,ale nepovedal by som,že to bol nejaký problém,malý problém pre mňa bol celkový dojem,ktorý pôsobil akosi poloamatérsky,hlavne kamera a akčné scény.Takže,keby to bolo natočené viac profesionálne,dal by som 5*****. ()

stanyko 

všechny recenze uživatele

Tak toto ma neoslovilo. Z filmu som mal pocit, ze bol natacany v 80tych rokoch ale problem je skor v tom, ze pomerne rychlo zacal byt nudny, utahany a riesila sa tam romanticka dilema.. Namet "hluchonemy sniper" je bizar a vo filme bolo casto hluchoneme ticho. Lepsi by bol uz len nevidiaci sniper. ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Když Vás film prostě nezaujme, tak co s tím chcete dělat? Žádný z charakterů mě nezaujal, nezajímal. Kdyby všichni zemřeli, bylo by mi to jedno a to přece není správné! Film má diváka vtáhnout do děje, má za postavy cítit, brečet, smát se či dýchat. A když se tohle nestane, nemůžu dát vyšší hodnocení. ()

Reklama

Reklama